Goldwell

Goldwell har udviklet en komplet hårserie af kvalitetsprodukter til både pleje og styling af håret. Læs mere om Goldwell her.

96 Produkt(er)

Bag om Goldwell

Goldwell har eksisteret siden 1948, hvor Hans Erich Dotter stiftede Goldwell. Han havde en vision om at skabe en virksomhed, der udelukkende fokuserede på frisører som sine samarbejdspartnere. Dotter etablerede en kemisk fabrik, hvor han fokuserede på produktion og salg af hårprodukter udelukkende udviklet til den professionelle stylist. I 1956 udviklede Goldwell den første Goldwell shampoo. Dette var det første skridt mod at producere og udvikle hårpleje, som Goldwell i dag også er kendt for.

Goldwell består i dag af en komplet hårserie med kvalitetsprodukter, som er baseret på innovativ teknologisk viden og udviklet i samarbejde med nogle af de dygtigste frisører i verden. På den måde opnår Goldwell de bedste resultater og hårprodukter til enhver hårtype.

Goldwell Dualsenses

Goldwell Dualsenses er en komplet hårplejeserie, der består af hårpleje til alle typer af hår med forskellige behov. Alle Goldwell hårprodukter er velegnede til både salonbrug og hjemmebrug. Du kan her få et overblik over, hvilken produktlinje fra Dualsenses serien, der passer bedst til dit hår:

Goldwell Rich Repair

Goldwell Dualsenses Rich Repair er en produktlinje bestående af deres Goldwell Rich Repair serum, hårkur, conditioner og shampoo Goldwell. Plejeprodukterne fra Rich Repair linjen trænger dybt ind i håret, hvor de hjælper med at genopbygge et meget beskadiget hår og genskaber hårets naturlige glans. Goldwell Rich Repair er særlig velegnet til et tørt og skadet hår.

Goldwell Just Smooth

Just Smooth linjen fra Goldwell Dualsenses gør håret lettere at rede ud, mens hårprodukterne også giver kruskontrol, så du kan opnå et blødt hår med strålende glans. Deres Just Smooth shampoo er lavet med den unikke FadeStopFormula, der sikrer en skånsom rens af håret og et minimum farvetab ved hver hårvask. Goldwell Just Smooth er velegnet til uregerligt og kruset hår.

Goldwell Ultra Volume

Goldwell Ultra Volume består af en shampoo, conditioner, dry shampoo og volumenspray, der alle hjælper med at styrke hårfibrene, så du opnår mere fylde i håret. Deres Ultra Volume Goldwell shampoo giver med det samme mærkbar og synlig volumen til håret. Goldwell Ultra Volume er særlig god til fint og tyndt hår.

Goldwell Curls & Waves

Curls & Waves serien fra Goldwell Dualsenses tilfører fugt til håret, samtidig med hårprodukterne skaber definition til krøllet hår, så du kan opnå spændstige og elastiske krøller. Goldwell Curls & Waves er udviklet til naturligt bølget og krøllet hår.

Goldwell Blondes & Highlights

Blondes & Highlights linjen består blandt andet af en anti-yellow shampoo og conditioner, der intensiverer farveglansen i håret og neutraliserer uønskede gule toner i lyse farvereflekser. Goldwell Blondes & Highlights er særlig udviklet til blondt og stribebehandlet hår.

Goldwell Bond Pro

Goldwell Dualsenses Bond Pro giver øjeblikkelig styrke og smidighed til hår, der har let ved at knække. Bond Pro plejeprodukterne er særlig gode til svagt og skrøbeligt hår, men kan bruges til alle hårtyper, som er tilbøjelig til at knække.

Goldwell Color

Goldwell Dualsenses Color er en produktserie, der hjælper dig med at intensivere farveglansen i håret. Hårprodukterne kan bruges i farvet hår såvel som hår, der ikke er farvet. De hjælper også med at få salonfarven til at holde længere i håret. Goldwell Color er velegnet til fint og normalt hår. Med Goldwell Color Extra Rich får du de samme egenskaber som fra Goldwell Color. Color Extra Rich er blot velegnet til tykt og kraftigt hår.

Goldwell Scalp Specialist

Med Scalp Specialist fra Goldwell Dualsenses får du en ren og forfriskende følelse i hovedbunden. Hårprodukterne fra Scalp Specialist serien indeholder aktive ingredienser, der hjælper på forskellige hovedbundsproblemer. Hårplejen kan også forhindre genetisk betinget hårtab ved regelmæssig brug. Goldwell Scalp Specialist er udviklet til følsom hovedbund og hår, der er blevet tyndere.

Goldwell Silver

Goldwell Dualsenses Silver består af en silver shampoo, silver conditioner og silver hårkur, der neutraliserer uønskede gule toner i håret og efterlader det med et smukt koldt skær. Goldwell Silver er ideel til gråt og blondt hår.

Goldwell Sun Reflects

Goldwell Dualsenses Sun Reflects består af deres After Sun shampoo, der plejer hår og hovedbund og effektivt fjerner rester fra pool og havvand. Den tilhørende UV Protect Spray beskytter håret mod påvirkninger fra sol, pool og havvand. Sprayen beskytter også håret mod at falme på grund af UV-stråler. Goldwell Dualsenses Sun Reflects er udviklet til regenerering af stresset hår og hovedbund.

Goldwell Stylesign

Goldwell Stylesign består af luksuriøse stylingprodukter, der gør det nemmere at style håret. Stylingprodukterne hjælper med at beskytte håret mod varme og indeholder UV-filter, der forhindrer håret i at falme. Stylesign serien består bl.a. af deres Goldwell Creative Texture, som giver struktur til håret, så du kan opnå et rå og pjusket look. Hos Med24.dk består udvalget af Goldwell Stylesign bl.a. af:

  • Goldwell Stylesign Ultra Volume Power Whip
  • Goldwell Stylesign Creative Texture Unlimitor
  • Goldwell Stylesign Cretive Texture Roughman
  • Goldwell Stylesign Curls & Waves Curl Splash
  • Goldwell Stylesign Curls & Waves Twist Around

Goldwell hårfarve

Goldwell har også udviklet en lang række af hårfarver bl.a. deres Dualsenses Color Revive, som er med til at opfriske og intensivere salonfarven mellem besøgene hos frisøren. Goldwell Color Revive kan også hjælpe med let at dække dine udgroninger eller uønskede grå hår. Når du anvender hårprodukterne fra Color Revive serien, skal du huske at anvende engangshandsker, da farven ellers kan smitte af på huden.


Se det store udvalg af Goldwell Dualsenses og Goldwell Stylesign hos Med24.dk | Køb allerede i dag og opnå fri fragt ved køb over 349 kr.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.