GOSH Copenhagen


GOSH Copenhagen - HAIR GOSH Copenhagen - Ansigt

Udforsk det store sortiment af makeupprodukter og kosmetik fra danske GOSH Copenhagen. Alt hvad du skal bruge for at skabe smukke looks til billige penge.

109 Produkt(er)

GOSH Copenhagen - Dansk makeup og kosmetik til ethvert behov

Du kender nok GOSH Cosmetics, og har set deres fine makeup på hylderne gennem mange år. Men vidste du, at GOSH er et dansk brand? GOSH Copenhagen blev stiftet allerede i 1945 som en medicinalvirksomhed, men blev hurtigt et kosmetikfirma, der producerede alle former for makeup. Nu er GOSH et internationalt brand, som hele tiden følger både trends såvel som forbrugerefterspørgslen for at fremstille nye, innovative produkter til at udvide deres kæmpe produktsortiment med. GOSH markedsføres og sælges i dag i mere end 80 lande verden over, og det går kun fremad. 

Dansk formuleret, dansk produceret

GOSH ønsker at hvert et produkt, der når ud til forbrugeren, skal afspejle deres egne, danske værdier. Af denne grund udvikles og distribueres alle GOSH produkter fra deres eget kontor og egen fabrik lige her i Danmark, hvorved tæt samarbejde med råvareleverandørerne sikrer, at der kun anvendes ingredienser af høj kvalitet. 70% af deres sortiment produceres i Danmark, mens de resterende 30% produceres i andre lande inden for EU. Herved kan du føle dig helt tryg samt være sikker på at få et produkt i topklasse, når du køber makeup- og plejeprodukter fra GOSH. Størstedelen af sortimentet er uden parfume og Vegan, hvilket er særligt fordelagtigt for dig med følsom hud, eller dig der ønsker at bruge vegansk makeup. 

Bredt produktsortiment med makeup til enhver stil

GOSH Copenhagen har et særligt bredt udvalg af produkter, idet de ønsker at gøre det muligt for dig helt selv at sammensætte looks efter din unikke stil. Med flere forskellige mascaraer, læbeprodukter, foundations og øjenskygger at vælge imellem, kan du skabe de flotteste hverdagslooks samt de mest eksklusive looks til aftenens fester. 

Hos Med24 finder du et væld af produkter fra underkategorierne: 

  • GOSH Face: et bredt udvalg af primere, foundations, concealere og pudderprodukter samt blushes, highlightere og contour-produkter til enhver hudtone. Udvælg dine yndlingsprodukter og kombinér dem for at opbygge looks med flere lag for en perfekt, smuk hud og et ansigt fyldt med liv og farver. 

  • GOSH Eyes: her finder du masser af forskellige mascaraer, eyelinere, øjenskygger, øjenbrynsprodukter og serums, der kan fremhæve og definere dine øjne og bryn i dramatiske og smukke looks. I serien er blandt andet GOSHs populære Growth Serum, som er en øjenvippeserum, der forvandler vipperne uden at koste kassen. 

  • GOSH Lips: lækre læbestifter, skinnende lipglosses og ekstra holdbare lipliners, som giver dig glamourøse, fyldige og uimodståelige læber. Her finder du både varianter i nude, rosa og klassiske farver, så du kan skabe looks til enhver begivenhed. 

GOSH er det perfekte brand til dig, der går efter dansk makeup i høj kvalitet, som lader dig følge tidens trends og tendenser til helt overkommelige priser!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.