Green People

Green People kåret som de "bedste økologiske produkter i England"

Økologisk hudpleje og naturlig hårpleje til hele familien. Produkter produceret med respekt for mennesker, dyr og ikke mindst vores miljø. Produkterne fra Green People er ikke testet på dyr, og er uden animalske ingredienser. Læs mere om Green People her

3 Produkt(er)

Historien om Green People

Det hele startede tilbage i 1994, hvor Charlotte Vøhtz søgte efter milde og naturlige produkter til sin datter, som havde hudproblemer og allergi. Men hurtigt fik hun øjnene op for, at det var svært at finde. Dette skabte en motivation om at skabe hudvenlige og økologiske hudplejeprodukter, som ville være gode til at pleje og behandle meget sensitiv og udsat hud som hendes datters. 

Efter mange års intens research og produktudvikling blev Green People skabt i 1997, og ud fra Charlottes stærke motivation er der aldrig blevet nedprioriteret på effektivitet og etik. Der blev, og bliver stadig nu, samarbejdet med leverandører, som går meget op i naturlige og økologiske ingredienser. 

Green People startede op på et løfte om, aldrig at ville anvende skrappe og syntetiske ingredienser eller syntetiske parfumestoffer og farvestoffer i deres produkter, og dette løfte bliver stadig overholdt den dag i dag. Green People’s mission er at levere certificerede økologiske og effektive produkter med høj kvalitet i fokus. 

I dag er Green People en familievirksomhed, som stadig har samme mål om at hjælpe kunder med at finde naturlige og hudvenlige produkter til daglige pleje af huden. 


Green People - Pleje til alle

Green People’s produkter er delt op i forskellige serier, som skaber et nemt overblik alt efter, hvad du har brug for.  

Green People – Age Defy+

Denne serie er til kvinder over 35, som søger en dybdegående hudplejeserie, der genopbygger, bekæmper alderstegn og fugter, så du opnår en klar og smuk hud med strålende vitalitet. 

Green People – For Men

I Green People serien til mænd finder du deodoranter, showergel og shampoo, som er en hudvenlig serie til kroppen. Serien til mænd hjælper med at holde en blød og velnæret hud. 

Green People - Organic Babies & Children

Green People har også en hel serie til daglig pleje af babyer og børn. Her finder du f.eks. både shampoo, balsam, salve, og solcreme, som er milde og hudvenlige, så de ikke skaber hudirritationer hos de små. 

Green People – OY! Organic Young

En teenagers hud kan ofte være i ubalance og være plaget af uren hud eller meget sensitiv hud. OY-serien fra Green People kombinerer naturlige ingredienser, som medvirker til en mere klar og afbalanceret hud.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.