Head and Shoulders

Head and Shoulders bekæmper effektivt skæl samtidig med, at det giver et sundt og skinnende hår. Læs mere om Head and Shoulders her

16 Produkt(er)

Head and Shoulders - Den bedste løsning til din hovedbund

I dagens travle liv kan det være en udfordring at finde den rigtige pleje til dit hår og din hovedbund. Med så mange shampooer på markedet kan det være svært at bestemme, hvilken der er bedst for dig. Head and Shoulders er kendt for sin ekspertise inden for hårpleje, og er den foretrukne løsning for mange. 

Hvad gør Head and Shoulders unikt?

Head and Shoulders begyndte som et ønske om at bekæmpe skæl og hovedbundsproblemer. Men over tid udviklede det sig til at være meget mere end det. Det handler om selvtillid, styrke og at føle sig godt tilpas i sin egen hud.  

Gennem årtier har Head and Shoulders været et synonym med skælkontrol og sundt hår, og mange andre skælshampoo’er lover at slippe af med skæl, men Head and Shoulders går skridtet videre. Formuleret med avancerede ingredienser angriber Head and Shoulders årsagen til skæl ved roden, og efterlader dit hår skinnende og fri for flager. 

Udover at bekæmpe skæl, er Head and Shoulders også formuleret til at pleje dit hår. Med regelmæssig brug vil du opleve et sundere, stærkere og mere glansfuldt hår, der ser godt ud og føles blødt. Så uanset om du har krøllet, glat, tykt eller tyndt hår, kan Head and Shoulders være løsningen for dig. Når du skal vælge din fortrukne Head and Shoulders shampoo, kan du vælge en, der er designet specielt til, hvordan din hovedbund er. Hvordan skal Head and Shoulders bruges?

For at opnå de bedste resultater er det vigtigt at anvende shampooen korrekt. Fugt dit hår, påfør en passende mængde shampoo og masser den ind i hovedbunden med fingerspidserne. Skyl grundigt. Gentag processen, hvis det nødvendigt. Mange nyder godt at dobbeltvaske håret, så det bliver helt rent. 

Uanset din hårtype eller dine behov kan Head and Shoulders give dig den pleje, du fortjener. Gør dig selv en tjeneste og prøv det selv for at se forskellen. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.