Hevea

Velkommen til Hevea - din naturlige partner, når du stræber efter et renere liv. Danske Hevea har alt til hele familien, fra bademåtter og sutter til glasflasker og badedyr, samt menstruations-trusser og kopper. Hevea brænder for bæredygtighed, og deres engagement i miljøet bekræftes gennem en B Corp-certificering. Hevea tilbyder plastikfri og naturlige løsninger i naturgummi til gavn for mennesker, dyr og planeten.

Hvad er Hevea? | Naturlige & bæredygtige materialer | Bestsellers 

115 Produkt(er)

Hvad er Hevea?

Er du træt af produkter som er fulde af plastik? Det var Heveas grundlægger Terese Hoffeldt, da hun tilbage i 2007 var blevet mor for første gang. Hun var utryg ved de mange kunstige materialer, der så ud til at ville omgive hendes barn i form af sutter, bideringe og legetøj. 

Derfor grundlagde hun Hevea, der med udgangspunkt i gummitræet Hevea Brasiliensis skulle tilbyde bæredygtige og naturlige alternativer til de mange plastikprodukter. 

I dag kan Hevea tilbyde en lang række lækre og sikre produkter, der kombinerer den smukke, skandinaviske æstetik med den kvalitet og funktionalitet, vi forbinder med dansk håndværk. Resultatet er det store sortiment af populære produkter, der både rummer alt til baby; sutter, sutteflasker, bademåtter, bideringe mm men også menstrautionskopper i naturgummi – alt sammen bløde, slidstærke og miljøvenlige. 


Babyprodukter i naturlige og bæredygtige materialer

Brandets to mærkesager er tæt forbundene. Hevea begyndte nemlig som et spørgsmål: Hvordan tager vi os af vores børn og vores planet på en lidt bedre måde? For Hevea var svaret dengang og er forsat bæredygtige løsninger og alternativer til plastik. 

Derfor er alle Heveas produkter baseret på det gummitræ, der også lægger navn til brandet. Naturgummi vokser i Sydøstasien og er et organisk materiale. Det nedbrydes naturligt og kan genbruges til at lave nye produkter. Derfor er naturgummi blevet et populært alternativ til plastik og silikone, som flere og flere gerne vil mindske brugen af. 


Hevea Bestsellers – kundernes favoritter

Er du i tvivl om, hvilket produkt fra Hevea, du skal købe? Så kan du blive klogere på nogle af de mest populære varer fra Hevea her. 

Hevea Sutter

Heveas sutter i naturgummi er blandt de mest købte produkter fra mærket. De fine sutter er i 100% naturgummi og i et anatomisk design. Du kan både vælge de BPA- og PVC-frie sutter i naturgummis naturlige farve, men du kan også vælge en af de mange, smukke sutter i dæmpede FDA-godkendte naturfarver. 

Hevea Sutteflaske

Sutteflaskerne fra Hevea er velegnet til babyer mellem 0 og 3 måneder. Flaskerne er i termisk chok-resistent glas, som derved forbliver smag og lugt fri uanset indholdet. Flaskesutten er i naturgummi og er helt fri for BPA og PVC.  

Hevea Badedyr

Gør badetid til en leg med de flotte Hevea badedyr! Du kan bl.a. vælge imellem den søde Hevea Kawan Badeand samt de søde hvaler Harald og Ingebord. Badedyrene kan også sagtens bruges på land som legetøj eller bidedyr. Mange er desuden glade for legetøjsbolden Hevea Star Ball, som kan stimulere den motoriske udvikling hos børn. 

Hevea Bidering

En bidering kan lindre ømme og irriterede gummer i forbindelse med mælketænder. De fine bideringe er sikre for børn at bruge, da de består af 100% naturgummi og er uden skadelige kemikalier. Hevea’s bideringe er skånsomme og med ru/mønstret overflade virker lindrende på gummerne. 

Hevea Bademåtte

Undgå uheldige fald på glatte gulve med Hevea Bademåtte i 100% naturgummi. Bademåtten sørger for, at det sikkert og sjovt at være i bad, så hverken barn eller forældre risikere at glide og slå sig. 

Hevea LOOP - Menstrautionskop

HEVA Loop er lavet af naturgummi, som er et plantebaseret, plastikfrit og bionedbrydeligt materiale. Naturgummi er yderst fleksibelt og blødt, hvilket gør koppen behagelig og sund at bruge. Du undgår dermed både tørhed og farlige kemikalier i underlivet. Loop designet gør koppen nem at folde og sætte op samt nem at fjerne vakuum og tage ud. Herudover sikrer hankens karakteristiske LOOP-form, at du altid har et godt greb.


Køb Hevea hos Med24.dk

Når du handler hos Med24.dk, finder du ofte gode tilbud på Hevea. Vi har fri fragt over 200 kr. Og hurtig levering. Som medlem af vores kundeklub får du point, når du handler, så du hurtigt kan spare penge på de mange, fantastiske produkter – helt gratis! 

pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.