Holle

25 Produkt(er)

Historien om Holle

Holle blev grundlagt i 1933 i Arlsheim, Sweitz. Her blev Holle hurtigt et populært valg blandt babymad af en helt særlig grund. Det var nemlig det første mærke i Europa, der producerede økologisk babymad. Snarligt efter blev Holle desuden en af de første Demeter-certificerede virksomheder med en række biodynamiske produkter. I løbet af de næste årtier udvidede Holle sit marked til Tyskland og efterfølgende resten af Europa, og i år 2000 blev Holle tilgængeligt i blandt andet Asien, Australien og New Zealand. Dette er historien om et hurtigtvoksende marked indenfor babymad af højeste kvalitet, hvor Holles biodynamiske og økologiske produkter er et sikkert valg.

Alle produkterne er produceret med omhu, så dit barn får det bedste af det bedste fra Holle. Lige fra starten har Holle haft særligt fokus på naturlige, økologiske og biodynamiske ingredienser, hvorfor mottoet “Always Organic – For all the right reasons” repræsenteres gennem hver eneste handling. Babymad, modermælkserstatning og tilskudsblandinger fra Holle produceres med indhold fra økologisk Demeter-jordbrug, som fremstiller afgrøder og opdrætter dyr med øje for enhver detalje. Dermed tager Holle ansvar for de næste generationers fremtid og ikke mindst det miljø, vi giver videre til dem. 

Spændende, smagsrig og simpel babymad til dit barn

Her hos Med24.dk finder du et bredt udvalg af lækker grød, gnave-venlige tvebakker samt både modermælkserstatninger og tilskudsblandinger til din baby. Du kan eksempelvis introducere dit barn til grød med Holles forskellige valgmuligheder. De mest populære varianter er Mysligrød, 3-Kornsgrød og Hirsegrød, der alle er baseret på økologisk fuldkorn. Holle Mysligrød er desuden beriget med banan, æble og hindbær for at give barnet en sødmefuld smagsoplevelse. De forskellige varianter af grød fra Holle er velegnede til børn fra 6 måneder.

Modermælkserstatning og tilskudsblanding

Modermælkserstatningerne og tilskudsblandingerne fås i 2 forskellige typer. Den ene med økologisk komælk fra Demeter-gårde, der ydermere indeholder 99% økologiske ingredienser alt i alt. Den anden variant er baseret på gedemælk og er derfor et godt alternativ til de klassiske produkter. Hos Med24.dk kan du få modermælkserstatning til brug fra fødslen samt tilskudsblanding til børn fra 6 måneder, når de langsomt skal introduceres til fast mad.


Se det store udvalg af babymad og modermælkserstatning hos Med24.dk. Vi har nem, sikker og hurtig levering, så produkterne hurtigt kan komme hjem til dig og din familie!

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.