Huggies

Huggies er dit sikre valg til bleer og andre babyprodukter til dit barn. Brandet har blandt andet flere skønne svømmebleer med fine motiver med en sikker og behagelig pasform. Læs meget mere om de spændende produkter her! 

Alt om Huggies | Huggies Svømmebleer | Huggies Vådservietter

5 Produkt(er)

Huggies – bleer og babyprodukter af høj kvalitet

Der er nok ting at bekymre sig om som nybagt forældre - bleer og babyudstyr behøver ikke være en af dem! Med svømmebleer og plejeprodukter fra Huggies får du kvalitetsbetonede babyprodukter, som er skånsomme og sikre for din babys hud. 

Huggies er en del af Kimberly-Clark, der er kendt for hygiejneprodukter til både børn og voksne. Siden slutningen af 1800-tallet har virksomheden arbejdet for innovative produkter, som kan forbedre livskvaliteten. Her er sikkerhed og tryghed i højsædet. 

Brandet brænder desuden for bæredygtighed, så kloden efterlades i god stand til de kommende generationer. Det store fokus på miljøpåvirkning har affødt initiativer, hvor der aktivt arbejdes for at reducere vand- og plastikforbruget med 50%. 

Huggies er desuden passioneret omkring at skabe et godt forældreskab og sunde relationer. For brandet er intet vigtigere end en god start på børns liv, hvor kærlighed, omsorg og en god kontakt etableres. Huggies har programmer i flere lande, hvor der leveres bleer til hospitaler, som tager sig af for tidligt fødte babyer. 


Huggies Svømmebleer

Babysvømning er fantastisk for babyers motoriske udvikling og skaber en dyrebar forbindelse mellem barn og forældre. Derudover kan babysvømning forbygge vandskræk og er en fantastisk mulighed for nybagte forældre for at være sociale under barslen. 

Allerede fra barnet er 2-3 måneder, kan I tage til babysvømning. For at undgå uheld i svømmehallen og give barnet optimal komfort, er en svømmeble af høj kvalitet guld værd!  

Huggies Little Swimmers er Huggies svømmebleer til babyer. Fordelene ved at vælge Huggies Little Swimmers er bl.a. det absorberende materiale, der ikke svulmer op i vandet, som almindelige bleer gør det. På den måde bliver barnet ikke tynget ned, mens I svømmer i bassinet. 

Huggies Little Swimmers pasform & størrelser

De strækbare sider på Huggies Little Swimmers giver en god pasform, som er lette at åbne for et hurtigt bleskift. Du finder badebleer med flotte motiver af Nemo og Dory fra Finding Dory, Peter Plys samt Tigerdyret. De tre forskellige størrelser gør det nemt at finde en ble, der passer til dit barns alder og vægt: 

  • Huggies Little Swimmers Badeble 3-8 kg
  • Huggies Little Swimmers Badeble 7-15 kg
  • Huggies Little Swimmers Badeble 12-18 kg

Huggies Vådservietter

Vådservietter er smarte at have på hånden, når baby skal skiftes. Du kan hurtigt gøre baby klar til en ny, ren ble samt aftørre barnets hænder og ansigt på farten 

Det er dog vigtigt, at vådservietterne er blide, så babyens hud ikke irriteres. Med Huggies Pure Vådservietter undgår du unødvendige tilsætningsstoffer, ligesom de Allergy Certified Huggies wipes er bløde og skånsomme for huden. 

Pure vådservietterne er: 

  • Uden MI
  • Uden parfume
  • Uden parabener
  • Uden phenoxyethanol

Huggies Pure vådservietter har desuden fået den grønne A-kolbe i Forbrugerrådet Tænk Kemitest, hvor der testes for hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.