HUSK Psyllium Mavebalance

Læs mere om HUSK Psyllium Mavebalance lige her:

4 Produkt(er)

HUSK® Psyllium Mavebalance

Døjer du med træg mave? Er fordøjelsen bare ude af balance? Eller har du behov for et naturligt fibertilskud? Så er HUSK® Psyllium Mavebalance Basic din nye bedste ven. For hvis maven ikke kører som den skal, så er der meget andet, der heller ikke fungerer.

HUSK® Psyllium Mavebalance er et naturprodukt med varmebehandlede Psyllium frøskaller. Psyllium frøskaller er gode for fordøjelsen og hjælper med at regulere tarmen.

Frøskallerne har et højt indhold af fibre og det er disse fibre, der er gode for fordøjelsen. Tag produktet som kapsler eller som pulver, du opløser i et glas vand. Produktet smager ikke af noget, og du kan derfor med fordel også vælge at komme det i en smoothie eller drysse det over din yoghurt. Du behøver ikke at spise noget samtidig med, at du indtager kosttilskuddet, men det er vigtigt, at du drikker et stort glas vand a minimum 250 ml samtidig med, at du tager dit HUSK® Psyllium Mavebalance-kosttilskud.

Hvordan virker HUSK® Psyllium Mavebalance?

Det er planten Psyllium (Plantago Ovata), der leverer Psyllium frøskallerne. Frøskallerne er naturligt fri for gluten og indeholder ca. 85 % kostfibre. Og så kan de suge deres egen vægt 40 gange, hvilket betyder, at der dannes en naturlig gelé i tarmen, når frøskallerne suger vand til sig. Det er netop den gelé, der bidrager til at blødgøre afføringen og får det til at glide lidt lettere.

Vi er mange, der kan have gavn af HUSK® Psyllium Mavebalance, for Psyllium frøskallerne hjælper på træg mave og regulerer tarmen.

Varmebehandlede Psyllium frøskaller

HUSK® Psyllium Mavebalance produceres af Orkla Care og der anvendes nu varmebehandling af Psyllium frøskallerne som del af kvalitetssikringen af HUSK® Psyllium Mavebalance. Varmebehandlingen bevirker, at Psyllium frøskallerne nu har en lidt mørkere farve, end produktet hidtil har haft. Farven kan variere en anelse fra én produktion til den næste.

Du kan tage HUSK® Psyllium Mavebalance som pulver eller kapsler

Hvis du vælger at indtage dit HUSK® Psyllium Mavebalance-kosttilskud som pulver, skal du som voksen eller barn over 12 år tage en teskefuld morgen og aften sammen med 250 ml vand. Gives kosttilskuddet til et barn i alderen 6-12 år, skal du halvere dosis, det vil sige give en halv teskefuld morgen og aften med 125 ml vand hver gang.

Hvis du foretrækker at tage HUSK® Psyllium Mavebalance som kapsler, er dosis for voksne og børn over 12 år 5 kapsler morgen og aften. Drik altid minimum 250 ml. pr. dosis. Bør altid tages med den angivne mængde væske. For lidt væske kan forårsage forstoppelse.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.