IDUN Minerals

133 Produkt(er)

IDUN Minerals - Svensk beautybrand i topklasse

IDUN Minerals er et svensk firma, som blev grundlagt på den internationale kvindedag i 2011. IDUN Minerals fremstiller produkter af aller højeste kvalitet med særligt udvalgte ingredienser. Produkterne udvikles i samarbejde med yderst kompetente dermatologer og forskere, for at fremstille de bedste produkter muligt. 

Produkternes natur

IDUN Minerals bruger de højeste mængder af rensede og pigmenterede mineraler i at skabe en makeup linje, som giver fuld dækning samtidig med at pleje og beskytte huden. Den indeholder hverken kunstige ingredienser eller nogle af de naturlige urenheder, der kan have en dårlig effekt på huden. Af denne grund, kan produkterne anvendes af absolut alle hudtyper - også dig, som har følsom hud. 

De milde formularer som produkterne fremstilles på, indeholder hverken nikkel, parfume, cyklisk silikone, krom, parabener og andet. IDUN afholder sig nemlig fra at bruge ingredienser, der kan virke skadelige for dig og din hud og for eksempel forsage allergi og sygdom. 

Den fulde linje omfatter: foundation, pudder, concealer, blush, bronzer, lipgloss, læbestift, øjenskygge og mascara. Makeup børster samt en børsterenser er også en del af serien. 

Det perfekte brand for den reneste skønhed

IDUN Minerals er det perfekte match til dig, der ønsker en sund og smuk hud, på en helt naturlig måde. Produkterne hjælper dig til at få et naturligt skønt udseende og udstråling, uden du skal bekymre dig om, hvad du putter på din hud eller i dit hår. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.