Intima

11 Produkt(er)

Intima – din faste partner inden for intimpleje

Intima er din troværdige partner inden for skånsom og effektiv intimpleje. Hos Intima mener vi, at intimpleje er en naturlig ting for alle, og at det skal hyldes. Derfor har vi udviklet en serie af intimplejeprodukter, der understøtter dit underlivs naturlige balance, så du kan opnå den komplette følelse af intim velvære, som dig og din krop fortjener. 

Oplev intim velvære med Intima

Med Intima kan du gøre intimpleje til ‘mig tid’. Intima har nemlig skabt en serie af intimplejeprodukter, der støtter dig, der hvor du er i (under)livet, hvad enten du søger milde intimsæber med mælkesyre, der giver den lave pH-værdi på 4, der matcher pH’en i din intime zone. Eller om du mangler en parfumefri intim shaving cream, parfumefri intimservietter eller godt kunne bruge en intimgel mod vaginal tørhed og som glidemiddel. Sådan bruger du Intima

Intima Intimsæberne kan anvendes hver dag. Vask dig med sæben i badet og skyl efter med vand.

Intimservietterne er praktiske at have med i tasken, når du er på farten og ikke har mulighed for at vaske dig. De kan også bruges som generel opfriskning under menstruation eller efter toiletbesøg.

Intima intimgel anvendes mod vaginal tørhed og som glidecreme. Den kan gøre stor forskel for den seksuelle nydelse, da den mindsker risikoen for irritation og rifter p.g.a. tørhed.

Intima’s parfumefri produkter er deklareret i samarbejde med Asthma Allegy Nordic, har en lav pH-værdi og er fri for parfume.Køb intimpleje fra Intima hos Med24.dk

Intima er stolte af at repræsentere mangfoldighed og individuelle behov inden for intimpleje. Uanset hvem du er, og hvordan du ser dig selv, er Intima din trofaste ven på rejsen mod intim velvære. 

Få intimpleje i sin mest skånsomme og kropspositive form hos Med24 med Intima ved din side. Hos Med24 får du altid diskret levering! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.