Ironman

5 Produkt(er)

Ironman - Fodpleje til at booste din performance!

Ironman produkterne er designet til at hjælpe dig med at yde dit absolut bedste og boose din performance, når du dyrker sport. Brandet bag produkterne står for de legendariske Iron Man Triathlon konkurrencer i Hawaii, og var dem, der kickstartede Iron Man som sport.
Brandet fremstiller produkter med det formål, at du skal opnå de aller bedste resultater i din sportsgren, samtidig med at du oplever maksimal komfort og støtte fra deres produkter.

Ironman brandet anvendes af topatleter verden over, og mærket er yderst anerkendt for deres produkter. Ironmans produkter er en klasse for sig, og samme høje kvalitet findes ikke andre steder. 

Produkter

Ironmans produkter er specialfremstillet til at forbedre din ydeevne på en sund og komfortabel måde når du dyrker sport, men brandet laver også produkter til hverdagsbrug. 

Hos Med24.dk er vores motto #SammenForSundhed, og det er derfor vigtigt for os at udbyde de aller bedste produkter til dig og din krop. Hos Med24.dk sælger vi derfor flere forskellige varianter af Ironmans indlæg og fodsåler til gode priser - uden at gå ned på kvalitet.

Find sålen der passer til dig - vi garanterer, at dine fødder vil blive glade for det!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.