Isntree

Forbedre din huds sundhed og udseende med det koreanske hudplejebrand Isntree, som netop har fokus på at bevare hudens naturlige skønhed. Læs mere om Isntree lige her!

23 Produkt(er)

Historien bag Isntree

Isntree er et koreansk hudplejebrand fra 2009, som har fokus på at bevare hudens naturlige skønhed. Netop derfor anvender Isntree kun milde og nærende ingredienser – alle med helt naturlige planteekstrakter som nøgleingrediensen. Isntrees produkter er skabt med omtanke for miljøet og produkterne er særdeles velegnet til følsomme hudtyper. En af Isntrees mærkesager er, at deres emballage skal være let at genanvende, så man bedre kan tage hensyn til miljøet. Deres klistermærker på emballagen kan nemt vaskes af efter brug, så det bliver nemmere at genbruge.

Brandets navn Isntree står for Island + Natural + TREE. Isntree er et fantastisk valg for alle, som søger effektiv og naturlig hudpleje, der hjælper med at forbedre hudens sundhed og udseende. Isntrees mission er at give kunderne produkter af høj kvalitet, som er formuleret med naturlige ingredienser til en overkommelig pris. Isntree har en bred vifte af botaniske ingredienser, der er hentet fra Korea til at behandle alle slags hudproblemer. Isntree bruger bl.a. bynke fra Ganghwa-øerne til at lindre følsom hud, samt grøn te fra Jeju-øen til at revitalisere træt hud og fjerne urenheder og overskydende talg i ansigtet. Isntree anvender også rødløgsekstrakt fra Muan til behandling af acne og til at opstramme forstørrede porer.

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel er en let sol-gel med SPF50+ PA++++, som benytter et kemisk solfilter, der gør at solcremen tørrer hurtigt ind i huden uden at efterlade en hvid hinde. Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel indeholder naturlige ekstrakter, som tilfører en naturlig glød og forebygger rødme. Den indeholder desuden også 8 forskellige slags hyaluronsyre, niacinamid og ceramider, som forebygger fugttab og fine linjer. Påfør en god mænge af solcremen hver morgen og gentag i løbet af dagen for at vedligeholde den høje solbeskyttelse.

Isntree Sunscreen

Isntree er berømt for deres innovative solcremer, som har vundet kærlighed og anerkendelse og sikret toplanceringer på bestsellerlister. Både Isntree Hyaluronis Acid Watery Sun Gel og Isntree Airy Sun Stick er foretrukne solcremer, der begge har en bredspektret beskyttelse af SPF 50+ PA++++, som beskytter huden mod skadelige UVA- og UVB-stråler.

Isntree Airy Sun Stick

Instree Airy Sun Stick er en praktisk solcreme i stift-form, som gør det nemt og enkelt at påføre solbeskyttelse. Instree Airy Sun Stick med SPF50+ PA++++ indeholder naturlige ekstrakter, som vil tilføre en naturlig glød og forebygge rødme. Instree Airy Sun Stick indeholder desuden også 8 forskellige slags hyaluronsyre, niacinamid og ceramider, der forebygger fugttab og fine linjer. Kør blot Instree Airy Sun Stick rundt i hele ansigtet hver morgen og påfør igen i løbet af dagen for at vedligeholde den høje solbeskyttelse.

Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream

Hvis du har brug for en mere intens hydrering og fugtgivende pleje for at forhindre tør hud, så er Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream et godt valg. Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream har fugtgivende egenskaber, da ansigtscremen er formuleret med ti typer hyaluronsyre i forskellige molekylestørrelser, som hjælper med at lindre tør hud. Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream har en hurtigabsorberende formel med en let konsistens, som ikke efterlader en klæbrig rest. Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream indeholder desuden også adskillige plantebaserede olier, såsom abrikos- og tidselfrøolier, samt E-vitamin og beta-glucan, som tilfører næring og danner en barriere over huden for at låse hydrering inde i huden.


Hos Med24.dk finder du altid gode priser og tilbud på Isntree produkter. Vi stræber efter hurtig levering, så du nemt og enkelt kan opleve koreansk hudpleje i verdensklasse.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.