Jane Iredale - The skincare makeup

Jane Iredale makeup

PUDDER

BLUSH

MASCARA

LÆBESTIFT

Vil du passe godt på din hud med naturlige og effektive ingredienser? Så er Jane Iredale noget for dig! Udforsk det store udvalg af Jane Iredale makeup og kosmetik, der er baseret på mineraler og andre naturlige ingredienser. 

Mineralmakeup fra Jane Iredale | Genanvendelig emballage | Bestsellers 

104 Produkt(er)

Naturlig, vegansk og mineralbaseret makeup fra Jane Iredale

Hvis du er på udkig efter en helt unik skønhedsplejeserie med masser af veganske produkter, så har du fundet det rette brand. Jane Iredales vidunderlige serie af makeup benyttes bl.a. af stjerner som Susanne Bier, Ditte Gråbøl og Ellen Hellingsø . De mange effektive produkter er desuden anbefalet af dermatologer, plastikkirurger og kosmetologer verden over.   

Hvem er Jane Iredale?

I 1994 begyndte den amerikanske Jane Iredale sin rejse med Iredale Mineral Cosmetics. Igennem livet havde hun oplevet, at mange kvinder ikke kunne tåle den makeup, de anvendte dagligt. Hendes ønske blev derfor at grundlægge en langtidsholdbar mineralmakeupserie, der havde de samme egenskaber som hudpleje og kunne anvendes af alle – selv dem med den sarteste hud. 

Fordele ved Jane Iredale

Jane Iredale er herfor en klassisk, avanceret, holdbar og en helt igennem eksklusiv makeupserie. Med Jane Iredale er den optimale skønhed, du fortjener, blot et enkelt penselstrøg væk! Med Jane Iredale får du: 

  • Milde og plejende formler
  • Multifunktionelle mineralprodukter
  • Mineralpudder og foundations med opbyggelig dækkeevne
  • Produkter, der er drøje i brug
  • Silkeblød, frisk og smuk hud hele dagen
  • Minimal risiko for allergi
  • Lang holdbarhed
  • Stort udvalg af vandafvisende produkter
  • Ikke-kemiske solfiltre i mineralpudder

Et naturligt og sundt valg

Alt fra Jane Iredale mascara og blush til Jane Iredale lipgloss er så effektive, enkle og naturlige som overhoved muligt. Du kan derfor let træffe sunde og smukke valg samtidig. 

God holdbarhed

Det fantastiske brand er særligt kendt for Jane Iredale mineralpudder og Jane Iredale foundation. Deres naturlige indhold af mineraler gør dem nemme at blende ind i enhver hudtone. De giver samtidig huden mulighed for at ånde og efterlader et flot resultat.


Til for enhver kvinde

Flere af seriens sunde og naturlige produkter har til og med multifunktionelle egenskaber, således det kan anvendes flere steder og med forskellige formål. Dette skyldes tanken om, at enhver kvinde i enhver alder og med enhver hudtype skal kunne bære Jane Iredale kosmetik med et resultat, der lader skønheden skinne igennem mere end nogensinde før!   


Genanvendelig emballage og mulighed for refill

Bevidstheden om miljøet har ført til at Jane Iredale tilbyder en række “refillable” etuier. Du finder blandt andet Jane Iredale Refillable Compact i rosaguld, hvortil du kan købe refills med Purepressed base, Beyond Matte eller Bronzers refiller. Med disse sparer du produktionen af en emballage, der hos mange blot ryger i skraldespanden efter brug. Desuden er hele Jane Iredale sortimentet markeret Cruelty Free. Dette betyder, at absolut ingen af produkterne er testet på dyr.   


Jane Iredale bestsellers

Jane Iredale sætter en ære i at tilbyde makeup uden unødvendige ingredienser. Brandet vil i stedet have effektive produkter med et smukt finish og multifunktionelle egenskaber. 

Jane Iredale Purepressed Base

Jane Iredale Purepressed Base er en mineralpudder, der gør det muligt at skabe et naturligt og smukt look. Mineralpudderen indeholder nemlig hverken kunstige farvestoffer eller irritationsfremkaldende ingredienser, hvorfor du også med god samvittighed kan anvende Purepressed Base. 

Jane Iredale Liquid Minerals Foundation

Jane Iredale Liquid Minerals mindsker alle synlige linjer og giver et smukt og jævnt resultat af hudens farve. De selvjusterende mineraler tilpasser sig både hudfarve, fugtindhold og hudtype. Liquid Minerals findes i 13 forskellige nuancer til alt fra en kold til en varm undertone, der alle kan give både en let og kraftigt dækning - alt efter dine præferencer.  

Jane Iredale Øjenskygge

I det store udvalg af Jane Iredale øjenskygger finder du både enkelte farver og øjenskyggepaletter. De enkelte farver fra Jane Iredale, eksempelvis Smooth Affair eller PurePressed Single Eye Shadow, kan både fungere som øjenskygge og primer, mens Jane Iredale øjenskyggepaletter gør det nemt at lave et fuldendt look.  

Jane Iredale Just Kissed læbestift

Jane Iredale Just Kissed gør læberne både fyldige og kysseklar - helt uden irritationsfremkaldende ingredienser. I stedet er læbestiftserien skabt med sheasmør, solsikkeolie og aloe vera, som blødgør og fugter dine læber. Just Kissed kommer i 8 forskellige farver – fra en flatterende neutral farve til den klassiske kraftige røde farve.   

Jane Iredale BB Cream

Den farvede dagcreme er skabt til at tilpasse sig den individuelle hudtone. Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream giver fløjlsblød hud, mens den kombinerer foundation, concealer, solbeskyttelse og fugtcreme i én! Den mineralbaserede creme hjælper med at nære og beskytte huden mod UV-stråler samt skader forårsaget af frie radikaler. 

Jane Iredale Longest Lash Mascara

Få lange og fyldige vipper med den skånsomme og parabenfri mascara. De effektive havmineraler plejer vipperne, ligesom cellulosefibre giver et glamourøst look med lange øjenvipper. Du kan kombinere din mascara med Jane Iredale Pure Lash Conditioner, der styrker vipperne hele dagen. 


Køb Jane Iredale hos Med24.dk

Med Jane Iredale make up og hudpleje vil du hurtigt opleve en sund, let og enkel vej til din naturlige og optimale skønhed. Brandet er netop til for, at du skal få den smukke udstråling, du som kvinde fortjener! Du finder ofte tilbud på Jane Iredal og en lang række andre, lækre mærker.  

link til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.