John Masters Organics

John Masters Organics laver hår- og hudpleje til dig, som både tænker på dig selv og verden omkring dig. John Masters går meget op i at deres pleje er så miljøvenlige som muligt, og samtidig giver dig den bedst mulige effekt. Læs mere om John Masters Organics her

26 Produkt(er)

John Masters Organcis - Naturlig skønhed og pleje

John Masters Organics fremstiller en lang række plejeprodukter, der effektivt nærer både hår, hud og krop. Brandet blev stiftet allerede i 1994, hvor John Masters fik ideen om at bruge naturen som kilde til sine hjemmelavede skønhedsserier. Siden da har virksomheden fortsat i samme fodspor, og gennem årene har firmaet udgivet masser af naturplejeprodukter, som er elsket verden over. 

Produkterne udvikles ud fra innovative koncepter og idéer af eksperter, der sørger for at det individuelle produkt opnår den absolut bedste kvalitet, før de sendes videre til dig. Produktionen har udviklet sig fra at foregå ved en håndvask i John Masters hjem, med brug af lokale økologiske ingredienser, til masseproduktion af naturlige og økologiske hud- og hårpleje, som forhandles i adskillige lande.  


John Masters værdier

John Masters herbologi-studier lægger grundlaget for produceringen af brandets serier, hvor naturens mest helbredende og plejende urter, blomster, korn og olier tilføjes til de vidunderlige produkter.

John Masters Organics går højt op i, at deres hud- og hårpleje ikke indeholder skadelige og unaturlige stoffer. Alt fra John Masters er derfor uden parabener, farvestoffer, syntetiske dufte og silikone. I stedet tages der udgangspunkt i ingredienser med naturligt plejende, helende og beskyttende effekter. De syntetiske stoffer, der alligevel kan findes i produkterne, er dog sikret ikke at være skadelige for kroppen. 


Få økologisk naturpleje til hele kroppen med John Masters

Naturens aktive ingredienser har i årtusinder været brugt verden over til at hele, pleje og medicinere - og det er ikke uden grund. Naturen har utrolige egenskaber, og det har John Masters valgt at udnytte. 

Over 200 økologiske ingredienser bruges i John Masters Organics, herunder rosenvand, honning, avocado, lavendel og rosmarin og mange, mange andre. John Masters Organics værdsætter den reneste form for natur, og derfor har de sat sig for, at alle deres produkter skal indeholde mindst 70% økologiske ingredienser. Dette er et løfte, personerne bag John Masters Organics med stolthed holder. Alt fra John Master Organics er godkendt af USDA National Organic Program, mens de produkter der består af ingredienser, som er mere end 95% økologiske er USDA-certificerede. 

De økologiske ingredienser består af den reneste form af det naturlige produkt, og John Masters Organics vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Ved at holde ingredienserne naturlige og økologiske, tilføres deres hud- og hårpleje masser af vitaminer, mineraler og antioxidanter, som nærer din krop på den allerbedste måde. 

John Masters kærlighed til naturen, ses også i det faktum, at absolut intet er testet på dyr. Det vil altså sige, at alt fra John Masters Organics er cruelty free. Produkterne er tilmed veganervenlige, bortset fra en lille håndfuld som enten er tilsat honning eller bivoks. Produkternes fine og naturlige emballage er langt hen ad vejen genanvendelige for at være så miljøvenlige som muligt.


John Masters skaber pleje til dig, som elsker dig selv og naturen

Kombinationen af John Masters Organics naturlige ingredienser, sammen med den innovative produktion, resulterer i de skønneste plejeprodukter. Brandet fremstiller både serier, der tager sig godt af dit hår, din hud og din krop. Dette indebærer også serier, der er fremstillet specielt til specifikke hår- og hudtyper, såsom fint, tørt og skadet hår, eller tør og akne plaget hud. Du er garanteret at finde et produkt, der passer lige til dig.
John Masters Organics er det perfekte match til dig, der både går op i dig selv, og i naturen. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.