Jorgobé


16 Produkt(er)

Jorgobé Skin Care Copenhagen - skaberne af én af nordens bedste ansigtsmasker

Måske husker du, hvordan den sorte Black Mask for flere år siden tog skandinavien med storm, og absolut alle bare måtte have fingrene i den revolutionerende ansigtsmaske? Danske Jorgobé var brandet, som stod bag den store succes, og de har siden 2010 skabt flere prisvindende hudplejeprodukter, som gør det muligt for dig at forkæle huden på en naturlig måde, i en prisklasse hvor alle kan være med. 

Dansk unisex hudpleje baseret på naturligt indhold

Jorgobé blev grundlagt af de to danske mænd Nicklas Jørgensen og Dan Obelitz, som nu i over 10 år har bestræbt sig på at fremstille eksklusive produkter, der kunne bruges af alle - mænd som kvinder. Målet var, at udvalget hovedsageligt skulle være baseret på naturligt aktive ingredienser, således at din daglige hudpleje ikke indeholdt nogen unødvendige tilsætningsstoffer. Produkterne er derfor fri for kemi såsom syntetiske farvestoffer, parabener, silikone og mineralske olier, og desuden er hele sortimentet 100% vegansk samt ikke testet på dyr. Hvert et Jorgobé hudplejeprodukt er formuleret og produceret lige her i Danmark, således at du investerer i det lokale, når du for eksempel køber en ansigtsmaske eller en creme. Desuden er dansk produktion med til at mindske produkternes klimaaftryk, hvilket er en fordel for dig, der ønsker at handle mere bæredygtigt. 

The Original Black Mask - det prisvindende signaturprodukt

Jorgobés aller første produkt var den famøse Black Peel Off Mask - også kendt som The Original. Ansigtsmasken fungerer som et peel-off produkt velegnet mod akne, uren- og fedtet hud, hvis unikke formular hjælper dig med at opnå en renere og pænere hud ved effektivt at rense tilstoppede porer samt fjerne hudorme, døde hudceller og urenheder på hudens overflade. Produktet er baseret på aktive naturstoffer såsom sort kaolinler, echinacea, troldhassel og andre planteekstrakter samt egetræskul, der giver masken den karakteristiske sorte farve. 

Efter masken først kom på markedet blev hele produktionen udsolgt på få måneder, og The Original Black Peel Off Mask blev i 2012 én af de mest solgte ansigtsmasker i hele Skandinavien. Desuden er produktet belønnet med flere awards, hvilket ikke siger så lidt om, hvad masken kan gøre for din hud. 

Et sortiment af prisvindende hudplejeprodukter

Det er ikke kun Jorgobés Black Mask, som har modtaget flere priser for sine fantastiske egenskaber: flere af de øvrige produkter i udvalget er også blevet anprist ved blandt andet Danish Beauty Awards. Alle har produkterne gode egenskaber for din hud og kan bruges af alle hudtyper på baggrund af de skånsomme, naturlige og aktive formularer.

I sortimentet finder du blandt andet:

    • Refreshing Scrub Mask: en dybderensende ansigtsmaske med peeling-effekt, der ligesom den sorte maske har god effekt på uren- og fedtet hud
    • White Tea Balancing Cream: en intenst fugtgivende og dybdeplejende ansigtscreme, som tilfører næring og beskyttelse til alle hudtyper
    • Hand Cream: prisbelønnet håndcreme der tilbyder optimal beskyttelse og pleje til hænderne i op til 72 timer
    • Niacinamide Serum: to dybdenærende serummer, hvis gode egenskaber hver især giver dig en markant forbedret hud

Køb Jorgobé Skin Care Copenhagen til billige priser hos Med24.dk - altid hurtig levering samt mulighed for gratis fragt!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.