Juhldal


Juhldal er et dansk hudplejemærke med produktion i Danmark. Juhldal har et bredt sortiment, så alle kan finde hår- og hudpleje, der passer til netop dem. Læs mere om Juhldal her!

Hudpleje | Hårpleje | Solpleje

38 Produkt(er)

Hvad er Juhldal?

Juhldal er et dansk hudplejemærke, der blev grundlagt i begyndelsen af 1970’erne af Jørgen Juhldal. Jørgen Juhldal havde store tanker om det moderne menneskets sundhed, hvilket også var med til at skabe idéen til produktionen af hår- og hudpleje. Idéen var at skabe hudpleje, der var en kombination mellem den lægelige medicin og det alternative behandlingssystems viden. I 1975 udgav Jørgen Juhldal bogen “Læger Sund kost og Naturmedicin”, og researchen til bogen førte til forsøg med at fremstille naturprodukter. Senere samme år udkom Juhldal med deres første produkt; Juhldal Wonderlotion. Senere er flere produkter kommet til, og i dag består sortimentet af bl.a. Juhldal Shampoo, Face & Body Oil samt solcreme.

Juhldals værdier

Juhldal produkterne produceres i Danmark med udgangspunkt i Jørgen Juhldals originale recepter, hvor kun de bedste og certificerede kvalitetsråvarer bliver anvendt. Juhldal produkterne bliver alle produceret ud fra de fem kriterier; sund fornuft, rene råvarer, ærlige produkter til ærlige priser, virksomme urter og olier.

Juhldal produkterne

Juhldals kerne består stadig af deres Wonderlotion, som var startskuddet for udviklingen af naturlige hår- og hudplejeprodukter. I dag er sortimentet udvidet med mange flere naturprodukter, som alle har en høj kvalitet og en særdeles god virkningskraft. Hos Med24.dk har vi mange af de lækre produkter fra Juhldal. Vi har produkter inden for både hudpleje, hårpleje samt solpleje. Du kan læse mere om hudpleje, hårpleje og solpleje fra Juhldal herunder.

Juhldal hudpleje – ansigt og kropspleje baseret på naturlige ingredienser

Juhldal producerer hudpleje til både ansigt og krop. Deres hudpleje henvender sig til mange forskellige hudtyper til alt fra en normal, sensitiv, tør, skællende hud og til en hud i ubalance. Derfor er det også nemt at finde et produkt, som passer til dig og din hud. Et af de populære hudplejeprodukter fra Juhldal er deres Face & Body Oil No 3. Olien er et lækkert multitaskingprodukt, som er baseret på bl.a abrikoskerneolie. Juhldal har også en hel serie med sera, som henvender sig til henholdsvis en moden, uren, tør og sensitiv hud. Derudover indeholder Juhldals hudplejelinje også deres Wonderlotion No 5, PSO BodyShampoo No 5, PSO Speciallotion No 11, PSO SpecialCreme No 14, Natursæbe No 1 samt deres ReneHænder No 1 håndsprit.

Juhldal hårpleje - shampoo og balsam til enhver hårtype

Juhldal har et stort udvalg af shampoo til alle hårtyper og hovedbunde. De har en shampoo til både normalt og tørt hår samt til en kløende, irriteret hovedbund og til personer med skæl, arp og skorpedannelser i hovedbunden. Juhldal har også udviklet deres Shampoo No 9, som er en naturlig urtebasseret økologisk shampoo, der giver glans og lethed til håret. Udover shampoo har Juhldal også udviklet en balsam-kur, som er særlig god at bruge i håret efter en af deres shampooer. Balsammen er med til at give et smukt, blødt og velplejet hår. Juhldals sortiment af hårpleje består af deres Juhldal Shampoo No 1 til tørt hår, Shampoo No 2 til normalt hår, Skæl Shampoo No 3, PSO Shampoo No 4 til tør, kløende og irriteret hovedbund, PSO Shampoo Kur-Shampoo No 4+ og deres økologiske Shampoo No 9 samt deres Balsam-kur No 3.

Juhldal solpleje med naturlige solfiltre udvundet fra planter

Alle Juhldals solplejeprodukter er baseret på urter og lækre olier. Deres solcreme, -olie og –balm beskytter mod solens UVA- og UVB-stråler. De indeholder forskellige olier som bl.a. abrikoskerneolie. Juhldal har også udviklet en AfterSun Lotion, som er særlig god at anvende efter solbadning. Hos Med24.dk har vi flere af de lækre solpleje produkter fra Juhldal. Vores udvalg består af:

  • Juhldal SunLotion SPF 10 – 150 ml.
  • Juhldal AfterSun Lotion – 150 ml.
  • Juhldal SunBalm SPF 50 – 15 ml.
  • Juhldal SunLotion SPF 15 – 150 ml.
  • Juhldal SunLotion SPF 30 – 150 ml.
  • Juhldal SunOil SPF 15 – 100 ml.

Køb de lækre hår- og hudplejeprodukter fra Juhldal nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de skønne produkter hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.