KONG katte- og hundelegetøj

Hunde- og kattelegetøj fra KONG af den højeste kvalitet. Skabt til at dække kæledyrenes naturlige behov for at tygge og lege. Læs mere om KONG lige her!

43 Produkt(er)

Bag om Kong hundelegetøj

Grundlæggeren af KONG hundelegetøj Joe Markham elskede sin schæferhund Fritz, men var ikke fan af hans destruktive tyggevaner på for eksempel sten og pinde, der ødelagde hans tænder. I 1976 begyndte Joe at prøve en række forskellige teknikker for at løse problemet og en dag, da han var ved at reparere sin Volkswagen Bus, smed han en affjedringsdel væk. Affjedringsdelen fandt Fritz noget mere spændende end de sten og pinde, han plejede at tygge på, og han blev ved med at bringe affjedringsdelen til Joe, når den blev smidt væk. Sådan blev KONG hundelegetøj til - skabt med en vision om at dække hundens naturlige behov for at tygge og lege.

Siden 1976 har KONG hundelegetøjet fornyet sig for at berige kæledyrs liv med legetøj og godbidder af højeste kvalitet. KONG hundelegetøjs produktlinjer giver mental og fysisk stimulering gennem tilskyndelse til leg, tyggevaner og en kontrolleret fordring, samtidig med at de tilfredsstiller hudens instinktive behov. KONG hundelegetøj findes i tusindvis af varianter og der er noget til enhver hund. KONG hundelegetøj er udvidet fra én størrelse til fire og har desuden lavet en ny linje til store hunde og mere ihærdige tyggere – det vi i dag kender som KONG Extreme hundelegetøj. Med KONG hundelegetøj går du ikke på kompromis, når det gælder kvalitet.

Kong extreme hundelegetøj

KONG extreme hundelegetøj er egnet til hunde der på ingen tid kan flå deres legetøj i stykker. KONG extreme hundelegetøj har ekstra stærk gummi, der stortset er umuligt at tygge igennem og i det elastiske gummi legetøj kan der gemmes godbidder. KONG extreme hundelegetøj findes i forskellige størrelser, S: 8x5 cm, M: 9x6 cm, L: 11x7cm, XL: 13x9 cm og XXL: 16x10 cm. KONG extreme hundelegetøj kan bruges til apporteringstræning, da den bevæger sig uforudsigeligt, det er også muligt at fryse KONG extreme hundelegetøj med mad indeni, så det vil tage længere tid for din hund at spise maden.

Hvordan vælger jeg det rigtige KONG hundelegetøj?

For at vælge det rigtige KONG hundelegetøj, skal du overveje din hunds størrelse og alder. Hvis din hund er lille, så skal du vælge et af KONG hundelegetøj, der er lille og let at bære. Hvis din hund derimod er større, skal du vælge et større og stærkere legetøj. Hvis din hund er en hvalp, skal du vælge et sikkert og holdbart legetøj, der ikke er for hård mod deres nye tænder og kæber. 

Du skal også overveje, hvilket type legetøj din hund foretrækker, da der er forskel på om din hund foretrækker at tygge på legetøj, bolde eller andet. Når du har fundet det rigtige legetøj til din hund, skal du altid huske at kontrollere regelmæssigt for tegn på slid og skader. Smid legetøjet ud eller erstat det med et nyt.

KONG hundelegetøj er generelt sikkert for de fleste hunde. Alt KONG hundelegetøj er lavet af slidstærke materialer, og designet til at modstå både bid og slik. 


Hos Med24.dk finder du altid gode priser og tilbud på Kong hundelegetøj. Vi stræber efter hurtig levering, så du hurtigt kan forkæle dit kæledyr med deres nye stimulerende legetøj. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.