KRAES - Hudpleje til småbørns sensitive hud

Kraes - hudpleje til babyer

Vask og plej dit barns hud med 100% naturlige og rene produkter, der tager hensyn til særlig sensitiv børnehud. Med havre på ingredienslisten kan produkterne rense, fugte og pleje huden samtidig med at de lindrer kløe, irritation og tørhed i huden. 

Starten på KRAES: Babybad | Rene produkter | Glade Kinder & Glade Læber | KRAES K-serie 

21 Produkt(er)

Starten på KRAES: Babybad

Mette og Kasper, der er parret bag KRAES, startede jagten på et naturligt og plejende alternativ til sæbe på grund af deres datter, der med sart og sensitiv hud havde irriteret, udtørret og kløende hud efter et bad med traditionel sæbe. Efter land tids søgen og mange forsøg, var det et gammelt råd om havre som middel mod kløe, der blev starten på KRAES Babybad. Havre er nemlig også kendt for at kunne rense, fugte og beskytte huden, og derfor blev det første ingrediens i KRAES Babybad, der er et alternativ til sæbe.  

Ved at eksperimentere med forskellige naturlige ingredienser, har Mette og Kasper fundet frem til den optimale opskrift til at lindre, fugte, rense huden samt forebygge allergiske reaktioner og kløe. De ville nemlig gerne spare deres datter for ubehaget ved børneeksem, tørre hudområder og slem nældefeber, som man normalt kan benytte hormonsalve som behandling for. KRAES Babybad var første produkt til børn og babyer, der tager særligt hensyn til den sarte og fine hud hos børn, men efterfølgende er mange andre naturlige og plejende produkter blevet tilføjet til sortimentet, så det i dag er muligt at vælge blandt en lang række naturlige og rene produkter til baby- og børnehudpleje. 


Rene produkter til børn med problemer med huden

Da rigtig mange børn er født med sart hud, skal der ikke særlig meget til for at fremkalde allergiske reaktioner, irritation og kløe, og derfor stilles der store krav til indholdet i produkter til børn.  

Alle produkterne i babyserien fra KRAES er vurderet til den anerkendte og skrappe kemibedømmelse “A-kolbe” fra Forbrugerrådet TÆNK Kemi. Produkterne er desuden helt fri for konserveringsmidler og syntetisk kemi, så de tager hensyn til den sensitive hud hos børn.  

Babybad fra KRAES indeholder saponiner (sæbeurt) fra havre, som er den ingrediens i Babybad, der vasker og renser huden. I en pakke Babybad får du 200 gram, hvilket ca. Svarer til 15 bade i et babybadekar. Når du har opbrugt din første pakke, kan du anskaffe dig en større refill-pakke med 600 gram, som rækker til ca. 45 bade.  

Der findes to varianter af Babybad, som hver især indeholder enten dødehavssalt eller kokos. Begge varianter indeholder den vigtige ingrediens kolloid havre, som danner grundlag for den rensende effekt i produktet. Dødehavssalt er en unik sammensætning af mineraler, der er kendt for at være et terapeutisk hudmirakelmiddel. Hvis dit barn har åbne sår eller eksem i udbrud, kan det dog komme til at svie en smule ved kontakt med dødehavssaltet. Babybad med kokos indeholder kokosmælk, som både dufter skønt og beroligende og samtidig er super plejende for huden. 


Glade kinder og glade læber

Den kendte plejestick Glade Kinder fra KRAES er efterhånden blevet fast inventar i hjemmet hos mange småbørnsfamilier, og det er ikke uden grund. Den naturlige plejestick forebygger og beskytter mod hudirritationer fra vintervejr, frost, kulde, sol og savl. Derudover kan plejesticken bruges som behandling til tør hud, sprukne læber, sår, insektstik og –bid samt solskoldninger. Med ene naturlige ingredienser som havreolie, kokosolie, sheasmør, mangosmør, castorolie, abrikoskerneolie og bivoks er plejesticken helt fri for parfume men er derimod rig på vitaminer, fedtsyrer og naturlige antioxidanter. Hvis dit barn har problemer med eksem, bleudslæt eller kløende hud, kan plejsticken have en lindrende effekt på grund af havre og mango. Brug altså plejesticken til alle de udsatte hudområder hos dit barn, der har brug for lidt pleje og beskyttelse.  

KRAES Glade Læber er 100% naturlig læbepleje i form af en læbepomade med havreolie og nærende mango. Den effektive læbepomade er perfekt at have med på farten eller i pusletasken, og med de naturlige ingredienser samt høje indhold af vitaminer, antioxidanter og essentielle fedtsyrer kan læbepomaden anvendes til en lang række hudproblemer. Selvfølgelig giver læbepomaden god beskyttelse og fugt til tørre læber, men også til tør hud i ansigtet, solbrændt hud, kløe eller små sår kan læbepomaden anvendes.  


Baby balm og plejende olie

Som et rent og mere enkelt alternativ til Glade Kinder og Glade Læber har vi KRAES baby balm, der med sine syv nøje udvalgte ingredienser er en blød og nærende balm til lindring af tør hud, kløe, arp, bleudslæt, insektbid, solskoldning, småsår, skoldkopper, udslæt, nældefeber og meget mere. Den helt naturlige balm kommer i en dåse, der et let at transportere, og som passer perfekt til pusletasken. 

For at udvikle en olie, der kombinerer et plejende aspekt med ideelle massage-egenskaber, har folkene hos KRAES konsulteret sig med eksperter og stærke ressourcer indenfor babymassage-området. Resultatet er den fugtgivende, anti-inflammatoriske og eksklusive olie, der efterlader huden blød og elastisk. Du kan både bruge olien til blidt at massere dit barns krop, og så kan olien kommes i badevandet for lidt ekstra næring til huden.  


KRAES K-serie

Den nye K-serie fra KRAES har genbrugt mange af de naturlige og rene ingredienser fra produkterne til småbørn og baby, men her er produkterne derimod rettet til gravide, barslende, mødre eller kvinder, der gerne vil have naturlige og effektive produkter til hudpleje. Serien kombinerer de effektive og rene ingredienser fra babyprodukterne på nye måder, så de giver pleje, fugt og nyt liv til ældre hud samt hjælper med at gendanne den sunde balance i huden hos kvinder.  

Gå til top

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.