L300

L300
16 Produkt(er)

L300 er en Svensk hudplejeserie, som er baseret på hudens egne ingredienser.

Navnet L300 kommer fra " Läkemedelsprojekt 300", hvor professor og hudlæge Gunnar Swanbeck sammen med medicinalvirksomheden Pharmacia udførte en række kliniske undersøgelser. Disse studier viste, at det er muligt at give huden nyt liv, vitalitet og udstråling ved at genskabe hudens naturlige fugtgivende stoffer.

L300 - hudens egne ingredienser
L300 er baseret på unikke kombinationer af stoffer, der findes naturligt i huden. Det er stoffer, som ceramider, hyaluronsyre og såkaldte NMFS, naturlige fugtgivende faktorer, eller svenske, naturlige fugt fastholdelse agenter.

L300 hjælper huden bevare sin rette fugtbalance. Dette er særligt vigtigt i vores nordlige klima, hvor vores hud udsættes for store temperatursvingninger, med kulde og vind udendørs og tør indendørs luft i den kolde årstid.

L300 - for kvinder og mænd i alle aldre
L300 blev lanceret i 1980 består i dag af tre serier til kvinders forskellige hudtyper - hver med sin egen farvekode; blå til normal hud, lyserød til tør hud og rød til hud med ældningtegn (anti age hudpleje). Derudover er der et par produkter, der passer til alle hudtyper. 

Mænd har deres egen serie af seks produkter til hudpleje fra top til tå.

Alle produkterne er uden parfume.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.