Labello

Udforsk Labellos brede vifte af læbepleje med et væld af valgmuligheder fra den tidløse klassiker til varianter med frugt og farve, elsket verden over. 

Læs mere her og find den perfekte læbepomade til dig! 

18 Produkt(er)

Labello gik fra beskeden start til global dominans

Labello, der er et anerkendt navn inden for læbepleje, blev introduceret i 1909, efter Dr. Oscar Troplowitz opfandt en innovativ læbepomade to år før. Hvad han ikke vidste var, at denne læbepomade ville blive kendt verden over. Navnet Labello stammer fra de latinske ord "labium" (læber) og "bellus" (smuk), hvilket præcist afspejler mærkets mission: at give smukke læber. I 1911 introducerede Labello en innovativ emballage, en såkaldt skydekasse, hvor man kunne skubbe pomadestangen ud fra bunden. Dette var en revolution. Efter succesen i de første europæiske markeder blev Labello tilgængelig andre steder i Europa. Mange år senere blev Labello købt af Beiersdorf AG, som også ejer Nivea. 

Hvad står Labello for?

Labello er ikke bare en læbepomade; det er en filosofi om at pleje og beskytte. Med en dyb forståelse for læbernes sarte natur stræber Labello efter at tilbyde læbeprodukter, der ikke kun fugter, men også beskytter mod eksterne skadelige faktorer. Når man tænker på en Labello læbepomade, tænker man på kvalitet og pålidelighed. Labello Original er et bevis på mærkets engagement i at levere upåklagelig pleje. Labello er drevet af en passion for at holde læberne sunde og smukke, uanset årstiden eller klimaet. 

Naturlig læbepleje fra Labello

Ikke nok med, at Labellos læbeprodukter er yderst funktionelle i beskyttelse og plejen af læberne, så er de også miljøbevidst producerede. Labello læbepomader laves i høj grad af naturlige ingredienser. Nogle læbepomader som fx Labello Strawberry Shine er produceret af 99% naturlige ingredienser. Langt de fleste Labello læbepomader er klinisk og dermatologisk testede. Det beviser, at Labello værner om deres forbrugere. Naturligvis er størstedelen af Labellos produkter veganske, og emballagen er genanvendelig.  

Stjerneprodukter: Labellos bedste hits

Labello har en række stjerneprodukter, der har vundet folks hjerter. Labello Blackberry præger læberne med sin frugtagtige og dybe farvetone, så de bliver uimodståelig og ”kissable”. Labello Blackberry Shine er derfor den ideelle læbepomade med et væld af kvaliteter samt en lækker bæragtig duft. Labello Strawberry Shine giver læberne en delikat rød glans og efterlader dem skinnende, og med sin søde duft af jordbær er denne Labello læbepomade ideel at eje. For dem, der elsker en subtil glans, er Labello Pearly Shine det perfekte valg. Labello Original forbliver en klassiker med sin blå indpakning og genkendelig duft, mens Labello Hydrocare tilbyder brugeren intens hydrering. Når det kommer til effektiv solbeskyttelse, er Labello sun protect spf 30 et must-have. Ud over disse, findes også den eksfolierende Labello Lip Scrub, der gør læberne babybløde og lækre. Labello Lip Oil giver en glansfuld finish med en let pink nuance. 

Hvorfor vælge en Labello Lip Balm?

  • Langvarig fugt – op til 24 timer
  • Beskyttelse mod udtørring
  • Naturlige ingredienser
  • Læbebalsam velegnet til alle hudtyper
  • Let at påføre og bære med sig
  • Bred vifte af varianter til forskellige behov
  • Kombination af fugt og farve
  • Labello har over 110 års ekspertise indenfor læbepleje

Se det store udvalg af Labellos læbepleje hos Med24.dk. Køb billigt i dag og få hurtig levering til pakkeshop eller direkte til døren ved Med24.dk 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.