Lille Kanin

Læs mere om Lille Kanin lige her!

37 Produkt(er)

Lille Kanin – Naturlig og ren hudpleje til familiens mindste

Uanset om man er nybagt eller rutineret forælder, kan det være en udfordring at vælge de bedste produkter til ens barn. Som mor til to ved Tina Søgaard fra sit eget liv, hvor vigtigt det er, at man stoler på ingredienserne i cremer, olier og sæber til børn. Tina Søgaard er iværksætter og har arbejdet indenfor skønhedsbranchen i over 20 år. Hun er kvinden bag den populære plejeserie Ecooking, som siden 2015 har taget Danmark og resten af verden med storm. Med Lille Kanin bruger hun sin erfaring og passion indenfor økologi og gode ingredienser til at skabe et naturligt, trygt valg for forældre landet over.

Økologiske ingredienser og bæredygtig emballage – naturligvis!

Lille Kanin startede som et ønske om at skabe rene hudplejeprodukter af højeste kvalitet til babyer og børn. Derfor blev produkternes grundsten, nemlig formlerne, udviklet af naturlige og økologiske komponenter. Hudplejeserien anvender af samme grund råvarer fra planter, som er velkendte for deres naturligt plejende egenskaber – i formlerne finder du blandt andet økologiske sheasmør, kokosolie og mandelolie samt naturlig vitamin E.

For at sikre den absolut bedste kvalitet yderligere er alle produkterne fra Lille Kanin dermatologisk testet, og så bærer de desuden hele 5 forskellige certificeringer, som er din garanti for, at Lille Kanin er et sikkert valg til den gravide mave, din nyfødte guldklump eller dit barns hud gennem opvæksten. Produkterne fra Lille Kanin har følgende certificeringer:

  • Svanemærket
  • Allergy Certified
  • Asthma Allergi Nordic
  • EcoCert COSMOS
  • Vegan Reg. Trademark
  • Dermatologisk Testet

Emballagen på samtlige medlemmer af Lille Kanin-familien er desuden lavet af genanvendelige materialer – selvfølgelig uden at gå på kompromis med et æstetisk, stilrent og tiltalende design, som vil pynte på de fleste pusleborde eller badeværelser. Den genanvendelige emballage er holdet bag Lille Kanin’s måde at passe på miljøet i den verden, som vores børn vokser op i. 

De første hudplejeprodukter fra Lille Kanin

Hos Med24.dk kan du gå på opdagelse i de skønne produkter fra Lille Kanin. Alle produkterne fås i 2 forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til jeres behov. Vi forhandler blandt andet den populære Lille Kanin SOS Balm, som med sin fede konsistens er ideel til tør hud, ru kinder eller røde barnenumser. SOS Balm indeholder naturligvis kun veganske og naturlige ingredienser, som giver ekstra pleje til problemområder. I sortimentet finder du også Lille Kanin Fed Creme og Lille Kanin Bad & Shampoo samt sættet med hele hudpleje-familien fra Lille Kanin, som er en fantastisk gaveidé til de kommende eller nybagte forældre. Du kan selvfølgelig også købe sættet, hvis du ønsker at prøve alle produkterne til dit barn eller de allerede er favoritter i hjemmet!

Lille Kanin til legetid, badetid & sovetid

Sortimentet fra Lille Kanin udvides løbende, så dine yndlingsprodukter kan følge dit barns udvikling. Lad eksempelvis den lille udvikle sine sanser med det sjove sanselegetøj eller skab endnu mere tryghed med et svøb eller en stofble, som også kan anvendes som nusseklud. Lille Kanin gør det endvidere nemt at passe ekstra på barnets hud på solferien, sommerdage eller ved udendørs leg i børnehaven med deres naturlige solcremer.


Køb dine favoritter fra Lille Kanin til de kære små nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har altid skarpe priser, løbende tilbud og hurtig levering direkte til døren eller en valgfri pakkeshop/-boks nær dig!

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.