Lito Hyben

Lito Hyben er naturlige og kvalitetsfyldte kosttilskud med hyben, der blandt andet bidrager til huden og vedligeholdelsen af dine led.

Hvad er Lito Hyben? | Kvalitetssikret | Kosttilskuddet og dets fordele  

4 Produkt(er)

Hvad er Lito Hyben?

Historien bag de velkendte kosttilskud og den verdensomspændende virksomhed Hyben Vital ApS startede hos en dansk landmand, men passioneret iværksætter ved navn Erik Hansen. Han fik den idé at forarbejdet hyben måtte have gavnlige egenskaber for mennesket.

Siden 1980’erne har virksomheden fra Langeland vokset sig til et større familieejet anpartsselskab, som med deres topmoderne produktionsudstyr og kapacitet i dag leverer flere hundrede tons hybenpulver på årsbasis!

Lito Hyben olie, drik, kapsler og pulver gemmer stadig på de mange særlige egenskaber og gavnlige fordele hybenet viser sig at kunne bidrage med. Man er endnu meget interesseret i at forske i det karakteristiske bær. Netop derfor er Lito Hyben også populær i mere end 20 lande verden over.  

Helt unikke og kvalitetssikrede

Takket være flere års nænsom forskning og udvikling i både hyben og forarbejdning kan Lito Hyben kosttilskuddene sikre dig et ensartet kvalitetsprodukt gang på gang. Hyben er hertil et helt unikt og mærkbart kosttilskud, der blandt andet bidrager til vedligeholdelsen af leddenes bevægelighed.

Den helt særlige tørrings- og fremstillingsmetode ethvert tilskud er lavet på, har Hyben Vital patentret på. De benytter udelukkende udvalgte hyben af typen Rosa Canina, som lever op til de høje krav virksomheden stiller til deres tilskud. Dertil bliver både kerne og skal anvendt, således at hybenets gavnlige bestanddele er sikret. 

Lito Hyben kosttilskud

Lito Hyben er den helt originale fra Langeland. Kosttilskuddet fås både som hyben pulver og hyben kapsler og er resultatet af mange års forskning og udvikling indenfor Danmarks helt egen hybenart “hunderose”.

Ethvert produkt fra brandet indeholder naturlige ingredienser fra de fineste danske hyben og er herfor ikke tilsat kunstige vitaminer eller lignende. Hybenpulveret er sågar det eneste i verden som med et placebokontrolleret forsøg, kan dokumentere at hyben hjælper til vedligeholdelsen af leddenes bevægelighed. 

Lito C Naturdrik
Fra Lito Hyben fås også den 100% naturlige drikketilskud, der bidrager med hybenets indhold af aktive stoffer. Tilskuddet er ligeledes tilsat naturligt vitamin C, som blandt andet bidrager til et normalt fungerende immunforsvar og modvirker træthed samt udmattelse.

Lito Olie - Koldpresset Hybenkerneolie
For kroppens største organ, huden, har Lito Hyben udviklet hybenkerneolien, som virker nærende og regenererende på den tørre og skadede hud. Hyben fungerer nemlig også som en naturlig hudpleje og er ligeledes drøj i brug. 

Køb hybenpulver og hybenkapsler hos Med24.dk

Hos Med24.dk er vi eksperter i kosttilskud, og du kan derfor købe dit tilskud med hyben billigt, trygt og hurtigt hos os! Vi tilbyder herunder Lito Hyben til skarpe priser og med mulighed for fri fragt. Dine sunde valg starter her.

Se hele sortimentet af hyben 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.