Livets olie

Livets Olie tilbyder flere kosttilskud med essentielle fedtsyrer, der bidrager med pleje til dit indre såvel som dit ydre. De naturlige og økologiske olier tager hånd om både kvinder og mænd - sågar med to køns-skræddersyede tilskud! Læs mere om Livets olie (Oil of Life)

14 Produkt(er)

Livets olie - Oil of Life

Livets Olie, også kendt som Oil of Life, tilbyder flere veludviklede kosttilskud med essentielle fedtsyrer. Formålet med deres helt eksklusive tilskud er at bidrage til beskyttelse, bevarelse og styrkelsen af din krop og dens mange funktioner.  

Hvad er Livets Olie?

Oil of Life er udviklet af DinSundhed.net, der er en økologisk producent og distributør af tilskud og helsekost. Livets olie er hertil en serie bestående af forskellige økologiske kosttilskud af uraffineret, økologiske, koldpressede og velformulerede olieblandinger med forskellige essentielle fedtsyrer som Omega 3 og GLA.

Oliernes helt unikke bearbejdningsproces gør, at de har en lang holdbarhed og er i besiddelse af en helt fornem kvalitet, der kan bidrage til den bedst biologiske effekt og styrkelse af dine celler! Alle olierne er til og med produceret under farmaceutisk kontrol samt efter de strengeste krav i Danmark.

For den biologiske balance
Mange “glemmer” at inddrage det livsvigtige omega 3 eller GLA i deres ugentlige madplaner, og herfor har Oil of Life udviklet rige kilder til fedtsyren ved hjælp af deres kosttilskud, der hurtigt kan blive en del af hverdagsrutinen.  

Brandets mission er overordnet at bruge naturens råvarer til at bidrage til den optimale biologiske balance uanset køn og alder. Livets olie er derfor udelukkende bestående af økologiske bestanddele, der både er præget af den ypperste kvalitet og de bedst udviklede formler. Mange forbrugere anser derpå deres tilskud som særdeles attraktive i forbindelse med opretholdelsen af en fysisk sundhed.  

Økologiske kosttilskud

I Livets Olie kapsler samt de rige, unikke, flydende og naturlige olier finder du både essentielle fedtsyrer fra oliven, hørfrø, hampefrø, kokos samt meget mere. De har alle det grundlæggende formål at bidrage til bevarelsen af din ungdommelighed og optimale fysiske funktion.

Med et tilskud fra brandet kan du således nemt og hurtigt bidrage med de sunde næringsstoffer, der er livsnødvendige for kroppen. I serien finder du blandt andet speciel udviklede kapsler til kvinder og mænd. Uanset alder og køn er der dog en Livets Olie som er helt essentiel for dig!  

Livets Olie Kvinder

Denne helt specielle olie til kvinder er baseret på brandets velkendte standard olie, som indeholder hørfrøolie og kæmpenatlysolie, der begge medvirker i en optimal kombination af omega 3-6-9 og GLA. Derudover er den tilsat egyptisk sortkommenolie også kaldet Nigella Sativa, som bidrager godt til kvinder i alle aldre med dens mange aktive plantestoffer.  

Livets Olie Mænd

Livets Olie for mænd er ligeledes baseret på standardformlen. Derimod er den også tilsat græskarkerneolie og er rig på blandt andet A-vitamin, B-vitamin, C-, D-, E- og K-vitamin samt mineralerne Calcium, Magnesium samt Zink. Det unikke indhold af vitaminer, mineraler og fedtsyrer giver den en optimal kombination af stoffer for det mandlige køn. 

Oil of Life Premium

Er man på udkig efter en olie, der er sammensat og produceret af vegetabilske fedtsyrer med tilsat DHA, er denne Premium olie fra Oil of Life helt speciel. Den bidrager både til opretholdelse af syn, hjerte og hjerne, og er bestående af de rene, vegetabilske og økologiske fedtsyrer som kan bringe stor glæde hos både vegetarer samt veganere.  

Oil of Life Beauty

Livets Olie tilbyder ligeledes en række af olier, der kan bidrage til din optimale hudpleje. Oil of Life Beauty er iblandt nogle af disse helt unikke skønhedsbidrag. Den er sammensat af ultimative, økologiske, sunde fedtsyrer af højeste kvalitet, som er det helt optimale bidrag for vedligeholdelsen af din indre og ydre skønhed.

I dens spændende indhold findes blandt andet hørfrøolie, arganolie samt kokosolie! 

Køb Livets Olie hos Med24.dk

Hos Med24.dk starter dine sunde valg. Vi tilbyder nogle af de største og mest anerkendte mærker indenfor kosttilskud. Du kan heriblandt finde Livets Olie kapsler, kæmpenatlysolie samto Keto olie. Vi tilbyder sågar disse til helt eksklusive priser og gode tilbud!

Du kan bidrage til din optimale skønhed og sundhed med Livets Olies mange essentielle, naturlige og økologiske tilskud, der både findes på flydende form og som kapsler. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.