Livol

Livol - hele familiens vitaminpille

Med Livol beriges du med veldokumenterede kosttilskud, der bidrager til hele familiens vitamin indtag. Her i sortimentet finder du flere skræddersyede tilskud til bestemte aldersgrupper og behov. Læs mere om Livol her!

31 Produkt(er)

Livol – Kosttilskud til hele familien

Livol er hele familiens tilskud af vitaminer og mineraler – de er til både børn, teenagere og unge såvel som voksne og ældre. Du finder let det helt rigtige kosttilskud til dig og dine kære, da Livol har et bredt udvalg af produkter, så du også kan finde et kosttilskud, der er tilpasset dine unikke behov. 


Rundt billede - Livol vitaminer på et bord

Hvad er Livol?

Livol er et vitamintilskud for dig og dine nærmeste. Det er selvfølgelig vigtigst, at du prioriterer en god og varieret kost, men er det ikke muligt i en periode eller har du behov for et ekstra tilskud, er Livol’s kosttilskud nemme at gå til. Her kan du få et dagligt tilskud af vitaminer og mineraler. 

Livol har lang erfaring i at sammensætte vitaminer og mineraler, så de passer til danskernes behov. Alle produkterne bliver udviklet i Danmark og er altid under farmaceutisk kontrol, så du er sikret kvalitet ved ethvert kosttilskud fra Livol. 

Gennem livet skifter vores behov for tilskud af vitaminer, og derfor har Livol noget til enhver alder. Livol producerer nemlig mange forskellige vitamin- og mineraltilskud, så du kan få dækket dit unikke behov på bedst mulig vis. 

Når du vælger Livol, får du et stykke danmarkshistorie med i bøtten, for Livol har været Danmarks vitamintilskud gennem generationer. Livol kom nemlig på markedet helt tilbage i 1959, og har lige siden gjort, at de mange tilfredse forbrugere har kunne købe tilskuddene til at dække hele familiens behov – nemt og altid til fornuftige priser.  


Derfor er vitaminer og mineraler vigtige

Kosttilskud med vitaminer og mineraler er netop tilskud. Derfor skal du huske, at det at spise en varieret kost og følge kostrådene kommer i første række. Men der kan være tidspunkter på året eller tidspunkter i livet, hvor det for nogle er vanskeligt at få dækket hele sit behov for vitaminer og mineraler, og her kan et kosttilskud være en god idé!

Bidrager til kroppens normale funktion

Mange af stofferne er kroppen dog ikke selv i stand til at producere, og derfor behøver vi dem enten gennem kosten eller som tilskud. Du kan med stor fordel læse vores artikel om multivitaminer til hele familien i denne sammenhæng! 


Hvilke kosttilskud bør jeg vælge?

Livol har et bredt og varieret sortiment, så du kan finde det tilskud, der opfylder netop dine behov. I vores udvalg finder du både Livol Multi Total, samt vitamin- og mineraltilskud til børn, unge, voksne, gravide og 50+. 

Livol har taget kærlig hånd om hele familien ved at skabe en tablet, der er let at synke. Desuden tilbyder Livol brusetabletter og velsmagende gummies, der er lige til at spise.

Rundt billede - Livol gummies til børn

Børn i alderen 2 uger - 4 år

De børnevenlige dråber Livol D3-vitamin. Vitamin D er nødvendigt for dit barns normale vækst og knogleudvikling. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man giver børn i alderen 2 uger til 4 år tilskud af 10 µg D-vitamin som tilskud til den øvrige kost hver dag året rundt.

Børn i alderen 3-10 år

Livol Multivitamin Børn kan du få i to forskellige, velsmagende gummies-varianter. De smager skønt, så de glider let ned. Og så indeholder de begge vitaminer, der bidrager til alt det, børn behøver i denne aldersgruppe, blandt andet vitamin D som er nødvendigt for barnets normale vækst og knogleudvikling.

Derudover kan du også få Livol vitamin gummies med kalk og en med d-vitamin.

Ultimate You - Livol brusetabletter og gummies

Livol Ultimate You er en serie af kosttilskud, der er skabt særligt til dig over 18 år, som ønsker at få det bedste ud af livet. Det er ren win-win, når du sørger for at få dit daglige indtag af vitaminer med Livol Ultimate You’s velsmagende gummies og brusetabletter. Og samtidig passer du på planeten. Ultimate You by Livol gummies kommer nemlig i bøtter af 100% genanvendt plast, som kan genanvendes igen, når du har fået dine vitaminer og mineraler. 

Livol Gravid

Det kan være svært at vide sig sikker på, hvilke tilskud man bør tage som gravid. Vi har derfor dannet et overblik over sundhedsstyrelsens anbefalinger til gravide her. Derudover har Livol Multivitamin Gravid det indhold af vigtige næringsstoffer, der er vigtige for dig og din baby under hele graviditeten.  

Alderen 50+

Livol 50+ sikrer et bidrag af de mængder af vitaminer og mineraler, som anbefales til personer i alderen 50+. Ved anvendelse af dette tilskud bestående af mineraler og vitaminer, får du f.eks. vitaminer, der bidrager både til immunsystemets normale funktion (vitamin C og D) samt en normal mental ydeevne (pantothensyre).

Voksne samt børn fra 11 år

Blandt en af de største favoritter findes Livol Multi Total Voksen, men du finder ligeledes tilskud af D-vitamin, magnesium, C-vitamin og mange flere hos Med24. Med Livol kan du finde netop det tilskud, du leder efter.

Husk, at vejledning og dosis bør overholdes og kosttilskud ikke bør træde i stedet for varieret kost. Du kan finde disse under hvert enkelte produkt.  


Køb Livol kosttilskud hos Med24

“Hele Danmarks vitaminpille” dækker over det brede udvalg af Livol’s produkter, der er til for at bidrage til dine behov gennem alle livets faser. 

Hos Med24 ønsker vi ligeledes at tage hånd om dig og din familie, og vi har derfor sørget for et sortiment af de bedste og mest foretrukne valg indenfor kosttilskud. Du kan ydermere altid finde Livol billigt eller med gode tilbud hos os.

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.