L'Oréal Paris

L'Oréal Paris er blandt verdens førende kosmetikbrands og har i mere end 110 år udviklet fantastiske og effektive luksusprodukter for alle. L'Oréal Paris’ særlige videnskabelig tilgang kombineret med de innovative formler har skabt bestsellers, som bliver solgt i millioner af eksemplarer verden over. Bliv klogere på det spændende og populære mærke her! 

L'Oréal Paris | Age Perfect | Elvital | Men ExpertElnett | Revitalift | Studio Line | Wrinkle Expert

229 Produkt(er)

L'Oréal Paris – luksuriøse skønhedsprodukter for alle

L'Oréal Paris har i mange år været et must-have indenfor kosmetiske produkter verden over. Du finder både effektive L'Oréal hårfarver, smuk og innovativ make-up, samt spændende og nytænkende hudplejeserier til både mænd og kvinder. Med andre ord er L'Oréal Paris et fuldendt mærke indenfor kosmetik og hudpleje, hvor du finder et enormt udvalg af skønne produkter til gode priser. 

Videnskabelig ekspertise & utrættelig innovation

Det er ikke uden grund, at L'Oréal Paris forsat er et af de mest populære brands i verden. Bag L'Oréal Paris’ succes ligger mere end et århundredes banebrydende forskning. Udviklingsarbejdet er en del af brandets DNA, og har ført til mange spændende og innovative ingredienser: 

 • Reparerende Ceramide R – brugt i hårplejeserien Elvital Total Repair
 • Mexoryl SX – det stabile UV-filter som L'Oréal selv har udviklet
 • Pro-Zylane – en anti-age-innovation produceret ved bæredygtig, grøn kemi

Selve testmetoden af kosmetiske produkter har L'Oréal Paris revolutioneret. Siden 1979 har brandet arbejdet med anvendelsen af rekonstrueret hud, såkaldt Episkin, som et alternativ til dyreforsøg. Modellen er et fantastisk værktøj, der kan hjælpe L'Oréals forskere med at forstå, hvordan hudens biologi og mekanismer fungerer. 

Fransk elegance

Den franske forsker Eugène Schueller er L'Oréal Paris’ grundlægger. Hans brændende passion for skønhedsprodukter baseret på en videnskabelig fremgang har været til stor inspiration for mange brands og har forsat indflydelse på hele skønhedsbranchen. 

De franske rødder fornægter sig ikke, når man kigger på de elegante men universelle produkter fra L'Oréal Paris. Den frie, parisiske attitude, der er kendetegnet af selvstændighed og elegance, gennemsyrer brandet.  

Girlpower – diversitet & frigørelse som mærkesag

Selvom L’Oréal Paris er tætforbundet med Frankrig, har brandet i mange år arbejdet for diversitet og kvinderettigheder. Med det ikoniske slogan Because I’m worth it arbejder L’Oréal Paris for selvtillid og muligheder for alle kvinder – uanset baggrund og hudfarve. Dette ses bl.a. ved deres stærke og feministiske talskvinder, hvis mærkesager tæller bedre rettigheder til kvindelige kunsthåndværkere i Afrika, bedre levestandarder for fattige og bekæmpelse af dyremishandling. 

L’Oréal Paris arbejder desuden aktivt mod sexchikane sammen med internationale NGO’er. Brandets program Stand up arbejder for at uddanne én million kvinder og mænd i, hvordan de skal gribe ind overfor sexchikane på gaden. Derudover hædrer de exceptionelle kvinder med arrangementer som Women of Worth, hvor de giver passionerede feminister en stemme og støtter projekterne finansielt.  


Spændende & innovative serier fra L’Oréal

L’Oréal Paris’ brede udvalg af produkter er inddelt i flere spændende subbrands med hvert deres kendetegn. Du kan blive klogere på de effektive serier, der indeholder alt fra hudpleje til hårspray. 


L'Oréal Age Perfect

Denne hudplejeserie er designet særligt til moden hud hos kvinder over 55 år. Som vi bliver ældre, får vi naturligt flere rynker og fine linje. Dette er ingen skam, men mange kvinder er optagede af at ældes med ynde, hvorfor en fornuftig hudplejerutine målrettet moden hud er vigtig.  

L'Oréal Age Perfect er en komplet hudplejerutine med anti-rynke egenskaber, der bl.a. gør huden mere fast og spændstig, ligesom den mindsker og forebygger alderstegn. Med ingredienser som sort trøffel og fermenteret te får din hud tilført polyfenoler og B-vitamin. Disse stoffer understøtter den naturlige celledannelse, så hudens struktur forbedres. De lækre cremer og serummer booster desuden din hud med masser af fugt, så du får en skøn og ungdommelig glød. 

Bestsellers fra L'Oréal Age Perfect

 • L'Oréal Age Perfect Cell Renaissance Day
 • L'Oréal Age Perfect Cell Renaissance Night
 • L'Oréal Age Perfect Cell Renaissance Serum

L'Oréal Elvital

Elvital er en fantastisk hårplejeserie, hvor du finder både shampoo, balsam og andet hårpleje til din hårtype. L'Oréal Elvital kombinerer effektive ingredienser med gode priser, så du kan få smukt og lækkert hår. Uanset om du har langt, svækket, fint, fedtet eller trist hår, finder du de perfekte produkter hos Elvital. 

De mange produkter er inddelt i mindre Elvital-serier, så du kan pleje dit hår med hårpleje målrettet din hårtype og hårudfordringer. Med effektive ingredienser som eksempelvis ler, kokosolie og biotin får du blødt og velduftende hår for ingen penge. Elvitals mange shampooer og balsamer kommer desuden i 100% genanvendelig plastik, så du kan passe godt på naturen.  

Bestsellers fra L'Oréal Elvital

 • L'Oréal Elvital Color Vive Shampoo & Balsam
 • L'Oréal Elvital Anti-Breakage Shampoo
 • L'Oréal Elvital Extraordinary Clay Shampoo

L'Oréal Men Expert

Mange mænd forsømmer en god hud- og hårplejerutine. Med L'Oréal Men Expert bliver det ikke nemmere at passe godt på både krop, ansigt, hår og skæg! Mange af de lækre produkter er multifunktionelle, så du ikke behøver mange produkter og en langsommelige rutine. 

L'Oréal Men Expert er skabt til den moderne mand, der gerne vil dufte godt og se velplejet ud – uden at skulle spilde tid og penge på kompliceret pleje. Derfor får du effektive produkter målrettet de udfordringer, som mange mænd har. Dette ses eksempelvis i Pure Carbon-serien udviklet til mænd med uren hud og i Hydra Sensitive-produkterne til manden med følsom hud. 

Bestsellers fra L'Oréal Men Expert

 • L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Moisturiser Dagcreme
 • L'Oréal Men Expert Hydra Energetic After Shave Balm 24
 • L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Face Wash Gel

L'Oréal Botanicals Fresh Care

Vil du gerne anvende så naturlig hårpleje som muligt? L'Oréal Botanicals er så vidt muligt formuleret af ingredienser med naturlige oprindelse, så du undgår syntetiske tilsætningsstoffer. De lækre produkter er baseret på fantastiske planteolier og ekstrakter, der plejer og styrker dit hår. Botanicals Fresh Care er alle 100% veganske og helt op til 98% af ingredienserne er naturlige. 

Bestsellers fra L'Oréal Botanical

 • L'Oréal Botanical Argan & Safflower Norushing Shampoo
 • L'Oréal Botanical Rose & Geranium Radiance Shampoo
 • L'Oréal Botanical Ginger & Coriander Strengthening Mask

L'Oréal Elnett

Skal håret styles og frisuren holdes på plads? Med den store serie af effektive hårsprays fra L'Oréal Elnett kan du let style håret på den ønskede måde - uanset hårtype og hårlængde! Selvom de mange stylingprodukter holder længe, er de nemme at redde ud. På den måde slipper du for klistrede og stive hårtotter, der er umulige at style. 

Bestsellers fra L'Oréal Elnett

 • L'Oréal Elnett Volume Extra Strong Hold Hair Spray
 • L'Oréal Elnett Strong Hold Hair Spray
 • L'Oréal Elnett Oil Precious-Care Strong Hold Hair Spray

L'Oréal Revitalift

Den avancerede anti-age serie L'Oréal Revitalift er målrettet moden og rynket hud. Uanset om du døjer med tab af elasticitet i huden, slaphed eller rynket hud, finder du et hudplejeprodukt til netop din hud hos anti-age-serien. Ingredienser som pro-retinol og fibroxyl arbejder aktivt i hudlagene så aldringstegn reduceres og rynker udglattes indefra. 

Bestsellers fra L'Oréal Revitalift

 • L'Oréal Revitalift Classic Daycream Fragrance Free
 • L'Oréal Revitalift Filler Day Cream

L'Oréal Studio Line

Vil du have perfekt stylet hår, som holder hele dagen? Den professionelle serie af hårstylingsprodukter L'Oréal Studio Line består af diverse gels, sprays og paste, som holder håret på plads gennem vind og vejr. 

Bestsellers fra L'Oréal Studio Line

 • L'Oréal Studio Line Remix Fiber Paste
 • L'Oréal Studio Line Fix & Style Fixing Spray Strong
 • L'O'réal Studio Line Mineral & Control Invisible Clean Gel

L'Oréal Wrinkle Expert

Starter du med anti-age hudpleje tidligt, har du mulighed for at forebygge mange fine linjer og rynker. L'Oréal Wrinkle Expert er designet til netop kvinder i denne alder, hvorfor du finder produkter målrettet kvinder i både 30’erne, 40’erne og 50’erne. Den effektive anti-age serie er tilpasset den aldrende huds behov, så din hud får lige netop den næring og fugt, som den kan mangle. 

Bestsellers fra L'Oréal Wrinkle Expert

 • L'Oréal Paris Wrinkle Expert Calcium Day Cream 55+
 • L'Oréal Paris Wrinkle Expert Collagen Day Cream 35+
 • L'Oréal Paris Wrinkle Expert Retino Peptide Day Cream 45+
pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.