Clearspring Miso Barley (byg miso) - 300g
Økologisk Miso Barley (byg) fra Clearspring
Miso Byg er en japansk traditionel fødevare, som også kaldes for Mugi Miso. Denne variant er også fremstillet efter traditionelle metoder, hvorved den modnes i fade af cedertræ i flere år.
Hvordan fremstilles Miso?
Clearsprings grundlægger boede i en periode i Japan, og blev i denne tid utrolig bevidst om fremstillingsmetoder og kvalitet af diverse fødevarer. Miso består af en blanding af sojabønner kombineret med andre kornsorter, i dette tilfælde byg, blandet efter en særlig Koji-fermenteringsproces. Under opbevaring holdes blandingen ved en særlig temperatur, som hjælper enzymer og bakterier med at nedbryde kornene til hurtigt optagelige aminosyrer, fedtsyrer og simple kulhydrater. Resultatet bliver en kvalitets Miso-blanding med komplekse smage.
Anvendelse
Miso har en rig og dejlig smag, når det tilføjes til blandt andet sovser, gryderetter, bagte goder, supper, bønner og meget andet. Miso har et højt proteinindhold, så det mætter dejligt.
Opbevaring:
Miso opbevares bedst på køl.
Indhold: 300g
Energi |
606 kJ/145 kcal |
Fedt |
5,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,7 g |
Kulhydrater |
15 g |
- heraf sukkerarter |
5,6 g |
Fibre |
4,7 g |
Protein |
12 g |
Salt |
11,3 g |
sojabønner*, byg*, Havsalt, Vand
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Soja, Byg
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.