Clearspring Miso Brown Rice - 300g
Økologisk Brown Rice Miso Paste fra Clearspring
Denne velsmagende Miso-blanding er en mere robust variant af Clearsprings traditionelle japanske Miso-blandinger. Denne er fremstillet af hele sojabønner i kombination med brune ris, og er på grund af sit indhold super næringsrig og høj i proteinindhold. Varianten kaldes også på japansk for Genmai Miso.
Hvordan fremstilles Miso?
I 18 år boede Clearsprings grundlægger i Japan, hvorved han blev enormt interesseret i de japanske traditioner og fremstillingsmetoder af specialiteter. Denne blanding er, som de andre varianter, formuleret efter de orginiale traditioner. Miso består af en blanding af sojabønner kombineret med andre kornsorter, i dette tilfælde brune ris, blandet efter en særlig Koji-fermenteringsproces. Blandingen modnes mellem 6-18 måneder og holdes her ved en specifik temperatur, hvorved enzymer og bakterier nedbryder blandingen til den færdige 'pasta' fyldt med næring. Resultatet bliver en kvalitets Miso-blanding med komplekse smage.
Anvendelse
Miso smager dejligt i sovser, smørbare produkter, bagte retter, supper og gryderetter. Produktets smag fremhæves især i kombination med ingefær, hvidløg, riseddike, tahini og citrusfrugter.
Opbevaring:
Miso opbevares bedst på køl.
Indhold: 300 g
Energi |
662 kJ / 158 kcal |
Fedt |
6,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
1,2 g |
Kulhydrater |
10 g |
- heraf sukkerarter |
7 g |
Fibre |
4,5 g |
Protein |
12 g |
Salt |
12,7 g |
Hele sojabønner*, kultiverede brune ris*, Havsalt, Vand
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Soyabønner
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.