Clearspring Miso Hatcho (soya) - 300g
Økologisk Traditionel Japansk Hatcho Miso fra Clearspring
Denne Hatcho Miso variant er den mest kendte og famøse Miso-pasta i Japan, og blev serveret for en Japanske kejser for over hundrede år siden. Produktet er en ernæringsbombe og indeholder dobbelt så meget protein som Brown Rice- eller Barley Miso. Produktet får sin rige og kraftige smag efter en langvarig fremstillingsprocess og modning i op til 3 år.
Den unikke fremstilling
Cleasprings grundlægger boede gennem 18 år i Japan, hvor han i samme tid blev fascineret af de japanske traditioner og produktionen af deres traditionelle specialiteter. Hatcho Miso fremstilles ligeledes efter de gamle metoder, af Miso-eksperter. Miso består af en blanding af sojabønner kombineret med andre kornsorter, blandet efter en særlig Koji-fermenteringsproces.
Herefter skal blandingen modnes i store fade af cedertræ i op til 36 måneder for det perfekte produkt. Produktet modnes ved en helt specifik temperatur, som skaber et produkt fyldt med simple kulhydrater, aminosyrer og fedtsyrer. Resultatet bliver en kvalitets Miso-blanding med en kompleks umami-agtig smag.
Anvendelse
Hatcho Miso giver et spændende smagselement til dine retter - prøv det for eksempel i sovser, dyppelse, sauser og sammenkogte retter. Produktet er upasteuriseret og skal derfor altid opvarmes.
Opbevaring:
Miso opbevares bedst på køl.
Indhold: 300g
Energi |
1028 kJ / 246 kcal |
Fedt |
12 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
2,1 g |
Kulhydrater |
7,3 g |
- heraf sukkerarter |
0,8 g |
Protein |
23 g |
Salt |
8,8 g |
Fermenterede hele soyabønner*, Havsalt, Vand, Ristet bygmel*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.