Clearspring Miso Kikærter upasteuriseret Ø - 150 g
Økologisk kikærte miso.
Økologisk og upasteuriseret japansk kikærtemiso.
Cremet, rig på smag og en fin balance mellem den nøddeagtige nuance fra kikærterne og umamien fra misoen, med mange anvendelsesmuligheder.
Fremragende som smagsgiver i din misosuppe, gryderet, i dressing og dip.
Et nyskabende alternativ til Clearsprings traditionelle økologiske misoer, produceret af 3. generations familie fra Nagano i Japan, som også står bag Clearsprings klassiske Brown Rice miso.
Brugsanvisning:
Upasteuriseret miso er et “levende” produkt, og uskadelige hvide gærbelægninger på toppen kan udvikle sig ved udsættelse for luft. Dette kan blot skrabes af, da det er en helt naturlig proces.
Fermenteringen kan også få glassets låg til at bule op. Det har ingen betydning for produktets kvalitet.
Opløs misoen i lidt vand og tilsættes retten kort før den er færdig.
Opbevaring:
Opbevares mørkt og køligt. Efter åbning i køleskab og nydes inden for 3 måneder.
Indhold:150 g
Energi |
686 Kj / 163 Kcal |
Fedt |
2,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,3 g |
Kulhydrater |
26 g |
- heraf sukkerarter |
19 g |
Kostfibre |
0 g |
Protein |
6,8 g |
Salt |
11,8 g |
Kikærter* 47 %, Riskultur* 34 %, Havsalt, Vand
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.