Terrasana Mugi Miso Ø - 350 g.



Terrasana Mugi Miso er økologisk bygmiso med fyldig smag og naturlig umami
Terrasana Mugi Miso er en traditionel, økologisk miso fremstillet af sojabønner og byg. Den fermenteres i op til 12 måneder i trætønder, hvilket giver en fyldig og let sødlig smag med naturlig umami. Misoen har en blød konsistens og bruges som smagsgiver i supper, marinader, dressinger og gryderetter. Den egner sig især godt til japansk inspirerede retter.
Terrasana Mugi Miso er uden tilsætningsstoffer og er både økologisk og vegansk. Den er naturligt fermenteret og glutenholdig på grund af byg. For at bevare de aktive kulturer anbefales det at tilsætte misoen til sidst i tilberedningen. Opbevares i køleskab efter åbning.
Egenskaber:
- Økologisk miso med byg og sojabønner
- Let sødlig og fyldig smag
- Fermenteret i trætønder i 12 måneder
- Velegnet til supper og saucer
Anvendelse:
Tilsæt mugi miso i varme retter som supper eller marinader – undgå kogning for at bevare smagen.
Brug 1 spiseskefuld som erstatning for en bouillonterning eller til 200 ml misosuppe. Brug den som base for sauce, marinade eller dressing.
Indhold: 350 g.
Energi |
606 KJ / 145 Kcal |
Fedt |
5,5 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,7 g |
Kulhydrater |
9,5 g |
- heraf sukkerarter |
5,6 g |
Kostfibre |
5,1 g |
Protein |
12 g |
Salt |
11 g |
sojabønner*, byg*, Havsalt, Vand, Kojiferment
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.