Clearspring Shoyu Soya Sauce - 500ml
Traditionel Japansk Shoyu Sojasovs fra Clearspring - økologisk
Denne rige sojasovs fra Cleaspring er nok den bedste du kan få på markedet - dens enestående smag kan ingen discount soja måle sig med! Shoyu sovsen er lavet efter en oldgammel japansk opskrift og er fremstillet på den helt traditionelle måde. Resultatet bliver en eksklusiv sojasovs med en helt unik smag.
Krævende fremstillingsprocess
Cleasprings Shoyu fremstilles af hele økologiske sojabønner kombinerede med ristet hvede. Hvor det blot tager 3-4 måneder at fremstille en almindelig soja, tager det hele 18-24 måneder at skabe denne fantastiske sovs. Efter produktionen skal sojaen modnes i store fade af cedertræ, som tilfører det færdige produkt en unik og autentisk smag. Clearsprings Shoyu er fremstillet hos en af Japans mest velansete sojasauce-producenter, som gennem 8 generationer har været eksperter inden for dette helt særlige håndværk.
Anvendelse
Shoyu soven kan bruges på utallige måder. Tilsæt for eksempel produktet til dine ris- og nudelretter, til stegte grøntsager eller i dine dressinger. Bruger du den i varme retter, bør du vente til retten er næsten færdig, så du bevarer den gode smag så godt som muligt.
Du kan også købe en Shoyu Sojasovs indeholdende 150 ml lige her.
Indhold: 500 ml
Energi |
264 kJ / 62 kcal |
Fedt |
0,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0 g |
Kulhydrater |
6,2 g |
- heraf sukkerarter |
0 g |
Protein |
8,8 g |
Salt |
12 g |
Vand, Hele sojabønner*, hvede*, Havsalt
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
sojabønner, Hvede
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.