Mari Gold Tempeh i skiver - 280 g
Fermenterede sojabønner fra Mari Gold Tempeh i skiver
Tempeh er spiseklar fermenterede sojabønner i vand - sojabønnerne stammer fra Java. Tempeh er et populært vegansk alternativ til kød. Kan også bruges som pålæg eller som lunt kødalternativ til kartofler, salat og meget andet. Tempeh er lavet af fermenterede sojabønner, der gennem gæringen bindes sammen til en masse. Tempeh er rig på både kostfibre og proteiner og har desuden en god og fast konsistens, der kan sammenlignes med kød. Denne version fra MariGold er skiveskåret og klar til brug. Kan både spises kold og varm.
Anvendelse:
Madvaren har mange anvendelsesmuligheder. Tempeh kan både koges, friteres, grilles eller steges på panden. Den kan også bruges som pålæg, i salater eller gryderetter.
Der kan danne sig en gel i vandet fra Tempeh´en - det er helt normalt.
Indhold:
280 g
Energi |
678 kJ / 162 kcal |
Fedt |
6,08 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
1,01 g |
Kulhydrat |
3,3 g |
- heraf sukkerarter |
0,3 g |
Kostfibre |
8,8 g |
Protein |
18,7 g |
Salt |
0,05 g |
Sojabønner, kultur (rhizopus oligosporus), Vand, Havsalt
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.