Clearspring Japansk umani paste med ingefær Ø - 150 g
Fermenteret Umami-pasta med ingefær fra Clearspring
Umami er et forholdsvis nyt begreb i dansk madkultur, men på japansk betyder ordet 'velsmag' og er sammensat af de grundsmagene surt, sødt, salt og bittert.
Umamismagen findes i f.eks. soltørrede tomater, sildefisk, svampe, tang og soyasauce - og med Clearspring's umami paste kan du nu virkelig nemt tilsætte den delikate umamismag til dine retter, og dermed fremhæve de øvrige ingrediensers smag. Denne variant er baseret på fermenterede ris tilsat soyasauce og frisk ingefær, som har en let stærk smag. Produktet kan anvendes i alle retter, når du vil skabe en større smagsoplevelse.
Produktet er 100% plantebaseret og økologisk.
Anvendelse
Ingefær-pastaen kan bruges i saucer og wokmad, som dip og marinade eller blandet med olivenolie og citronsaft som en umami-rig salatdressing.
Der behøves ikke en særlig stor mængde produkt, for at give dine retter fantastisk smag. Produktet fås også i en spicy chili-variant lige her.
Opbevaring:
- Køligt og mørkt.
- Efter åbning opbevares på køl og bruges inden for 8 måneder.
Indhold: 150 g
Energi |
445 kJ / 105 kcal |
Fedt |
0,4 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
< 0,1 g |
Kulhydrater |
20 g |
- heraf sukkerarter |
3,0 g |
Fibre |
0,7 g |
Protein |
5,4 g |
Salt |
6,3 g |
Soyasauce* 47 % (vand, soyabønner*, hvede*, havsalt), Riskultur* 27 % (ris*, koji 0,001%), Vand, Ingefær* 3%
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.