Skærtoft Mølle Malt Rugbrød - 500 g
Skærtoft Mølle økologisk Malt Rugbrødsblanding - 500 g
Denne økologiske Malt Rugbrødsblanding fra Skærtoft Mølle er en brødblanding til et hjemmelavet, saftigt og groft rugbrød. Blandingen gør det nemt og enkelt selv at bage et blødt og lækkert rugbrød. Rugbrødet har en skøn smag, der er velegnet til alle typer pålæg og rugbrødssandwich.
Anvendelse:
Brødet kan bages hurtigt på 5 timer eller ved koldhævning over ca. 14 timer. Til bagning skal du bruge 1 brødblanding, 430 ml vand samt 10 g gær.
Koldhævning:
Start med at rør gæret ud i vandet. Tilsæt herefter brødblandingen og rør i ca. 10 minutter. Fordel dejen i en 1½ liters brødform og tryk den god ud i siderne. Drys evt. med frø eller kerner på toppen. Dæk formen med film eller et fugtigt klæde og lad den hæve på køl i 12-16 timer. Bag derefter brødet ved 175°C i 60 minutter.
Hurtighævning:
Har du ikke tid til koldhævningen, kan du i stedet lade dejen hæve ved stuetemperatur i 3-4 timer inden brødet bages.
Indhold: 500 g.
Energi |
1606 kJ / 383 kcal |
Fedt |
12 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
1,3 g |
Kulhydrater |
53 g |
- heraf sukkerarter |
2,2 g |
Kostfibre |
12 g |
Protein |
11 g |
Salt |
2,6 g |
Fuldkornsrugmel*, Fullkornsølandshvetemel*, Solsikkekerner*, Maltmel av rug*, Tørket surdeig* (fullkornsrugmel*, melkesyrekultur), Knekkede rugkjerner*, Salt
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.