Skærtoft Mølle Sønderjysk Brødblanding Ø - 500 g
Økologisk brødblanding.
Med denne brødblanding kan du let og enkelt bage et blødt og lækkert rugbrød. Brødet byder på masser af smag, og er velegnet til alle former for pålæg og til rugbrødsandwiches.
Du skal bruge:
1 brødblanding
465 ml vand
10 g gær
Koldhævning - Så nemt er det:
Rør gær ud i vand. Brug din røremaskine. Tilsæt brødblandingen og rør i ca. 10 min. Fordel dejen i en 1 ½ liters brødform. Tryk den godt ud i siderne og glat overfladen. Drys evt. med frø eller kerner.
Dæk formen med film eller et fugtigt klæde. Lad dejen hæve på køl i 12 til max. 16 timer. Bages ved 175°C i 60 min.
Jeg har ikke tid til det der koldhævning:
Så lad dejen hæve ved stuetemperatur i 3-4 timer inden rugbrødet bages.
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt. Godt adskilt fra varer med stærkt lugt.
Indhold. 500 g
Energi |
1398 KJ / 331 Kcal |
Fedt |
2,4 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,4 g |
Kulhydrater |
62 g |
- heraf sukkerarter |
2,1 g |
Kostfibre |
13 g |
Protein |
9,4 g |
Salt |
2,4 g |
Fuldkornsrugmel*, Fuldkornsølandshvedemel*, Maltmel af rug*, Tørret surdej* (fuldkornsrugmel, mælkesyrekultur), Salt
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.