Clearspring Kuzu (kuzu rod - stivelse) Ø - 125 gr
Økologisk Japansk Kuzu - Glutenfri stivelse
Japansk Kuzu, også kaldet Kudzu, er ideel som jævner til supper, saucer, tærter og kage fyld. Produktet udvindes fra roden af Kudzu-planten, som her er dyrket økologisk. Kuzuen laves af en specialist, som har beskæftiget sig med Kuzu gennem 5 generationer og som følger den traditionelle metode til at fremstille produktet, som tager 120 dage.
Kuzu har en stærk effekt og er helt rent, så stivelse-effekten kommer helt naturligt. Produktet giver en glat tekstur og en neutral smag til hvad du bruger det i.
Anvendelse
Kuzu er nemt at bruge: Knus stykkerne og opløs dem i koldt vand. Tilsæt blandingen i den kogende/varme ret og rør rundt indtil det bliver tykt og gennemsigtigt. (1 3/4 spiseske erstatter 1 spsk majsmel). Velegnet til vegetarer og veganer samt glutenallergikere.
Indhold: 125 g
Energi |
1456 kJ / 342 kcal |
Fedt |
0,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0 g |
Kulhydrater |
84,7 g |
- heraf sukkerarter |
0 g |
Fibre |
0,3 g |
Protein |
0,3 g |
Salt |
0,05 g |
Kuzu rod (Pueraria lobata)*, Vand
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.