Urtegaarden Glukosesirup - 500 g
Brug evt. Urtegaarden Glukosesirup i is og karameller, da det ikke krystalliserer.
Urtegaarden Glukosesyrup består af en koncentreret vandig opløsning af kulhydrater med en relativ sødeevne på 0,4-0,6. Fremstillet ved enzymatisk nedbrydning af hvedestivelse.
Fordelen ved at bruge sirup fremfor sukker er, at den ikke krystalliserer. Fx kan karameller blive grynede, hvis man kun bruger sukker. Glukosesirup er derfor også særdeles velegnet til is, da det ikke kan krystallisere.
Anvendelse:
Anvendes til is, karamel, bolsjer, vingummi, kage o.l.
Vejledende dosering:
Følg anvisning i opskrift.
Indhold: 500 g
hvedestivelse, Vand, E220 svovldioxid
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.