Clearspring Kombu Tang - 50 gr
Japansk Kombu - tørret kombu-tang fra Clearspring
Tang giver vores retter en ekstra dimension og de forskellige tangtyper har helt forskellige smagsnuancer og farver. Denne variant består af Kombu tang skåret i striber. Kombu virker som en naturlig smagsforstærker, da den indeholder den naturlige smagsgiver som hedder glutaminsyre, som fremhæver andre råvares smage. Desuden indeholder tangsorten fra naturens side store mængder jod.
Anvendelse
Kombu bruges i Japan meget til at give smag til supper, boullion, nudelvand og andet. De er også gode som snacks, til drys, i salater m.m. Kombu egner sig godt til at koge sammen med linser eller bønner, da det bl.a. forkorter kogetiden og gør tangstykkerne blødere samt lettere at fordøje.
Indhold: 50 g
Energi |
7 kJ / 2 kcal |
Fedt |
0,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0 g |
Kulhydrater |
0,2 g |
- heraf sukkerarter |
0 g |
Protein |
0 g |
Salt |
0,02 g |
tørret kombutang
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.