Dansk tang sukkertang tørret - 20 g
Sukkertang fra Dansk tang.
Sukkertangern er håndhøstet i Kattegat.
Produktet skal varmebehandles til min. 75 °C overalt i produktet inden det spises.
Anvendelsesforslag:
Sukkertang kan anvendes i alt fra desserter til supper.
Ved opvarmning i ovnen til omkring 170 grader får tangen en karamelliseret konsistens, som gør den lækker i desserter. Ved kogning optager tangen igen vand og får en ”naturlig" konsistens, som gør den velegnet til fyld i supper, præcis som man kender det fra det asiatiske køkken. Tør og granuleret kan den med fordel også anvendes som krydderi, hvor den vil bidrage med umami smag.
Energi |
1046 kJ / 250 kcal |
Fedt |
1,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,5 g |
Kulhydrater |
55 g |
- heraf sukkerarter |
6,0 g |
Fibre |
5,0 g |
Protein |
7,0 g |
Salt |
3,1 g |
Sukkertang
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.