Dava Umami Topping Ø - 100 g.
Dava Umami Topping Ø er en plantebaseret erstatning med smag som parmesan
Dava Umami Topping Ø er lavet af økologiske hampefrø, malet groft med salt og gærflager. Toppingen har en aromatisk smag, der minder om revet parmesan. Produktet er 100 % plantebaseret og velegnet som erstatning for ost, hvilket gør det ideelt til veganere og personer med laktoseintolerance. Med sit høje indhold af protein og omega-3 er det også et nærende valg til din daglige madlavning.
Dava Umami Topping kan bruges på mange måder og er særligt velegnet som topping på pasta, salater, supper og risotto. Det er nemt at bruge og giver en lækker smag til dine retter, uden at gå på kompromis med dine kostpræferencer.
Egenskaber:
- Lavet af økologiske hampefrø, salt og gærflager
- 100 % plantebaseret og laktosefri
- Højt indhold af protein og omega-3
- Aromatisk smag som parmesan
- Velegnet til pasta, salater og risotto
Anvendelse:
Brug som topping på pasta, salater eller risotto for at tilføre en aromatisk smag. Opbevares tørt og uden direkte sollys.
Indhold:
100 g.
Energi |
2361 kJ/ 569 kcal |
Fedt |
42 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
4,6 g |
Kulhydrat |
6,7 g |
- heraf sukkerarter |
2,9 g |
Kostfibre |
7,5 g |
Protein |
33 g |
Salt |
1,9 g |
afskallede hampefrø*, Gærflager*, Rismel*, Salt
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.