Mádara Organic Skincare

Mádara er et naturligt og økologisk brand, der har udviklet en række hudplejeprodukter med unikke ingredienser fra skove, søer og enge i det nordlige Letland. Mádaras produkter er certificeret i henhold til Ecocert/Cosmos, der forbyder brugen af parabener, syntetiske farver, parfumer og alkoholer samt andre skadelige stoffer. Læs mere

123 Produkt(er)

Lotte Tisenkopfa-Iltnere - kvinden bag Mádara

Mádara blev grundlagt i 2006. Bag brandet står den lettiske kvinde Lotte Tisenkopfa-Iltnere, der er født og opvokset i Riga. Hendes kærlighed til vilde, nordiske planter og urter stammer fra de mange somre, hun har tilbragt hos sin bedstemor. Bedstemoren havde et hus på landet tæt på skov og mark. Her lærte Lotte Tisenkopfa-Iltnere, at de nordiske skove er fyldt med urter, der har en helbredende virkning på sår, rifter og andre hudproblemer.

Mens Lotte Tisenkopfa-Iltnere studerede i Japan, forelskede hun sig i japansk hudpleje. Senere udviklede hun dog allergi over for de produkter, som hun elskede så højt. Ingredienserne i flere af de japanske produkter var desværre syntetiske, og det blev kimen til Mádara. Lotte Tisenkopfa-Iltnere besluttede sig for at udvikle en økologisk hudplejeserie med det samme høje indhold af fugtgivende ingredienser som i de japanske cremer.

Planter, urter og frø fra den nordiske flora

Ingredienserne i Mádaras produkter stammer fra den nordiske natur. Det barske klima i de nordlige egne har over en periode på mange tusinde år udviklet en række hårdføre planter, der kan overleve ekstreme vejrforhold. Hos Mádara har man nærstuderet disse planter og samlet de mest innovative af slagsen. Det betyder, at du i flere af produkterne finder arktiske bær med mange vitaminer, urter proppet med antioxidanter og frø med et højt indhold af omega-fedtsyrer.  

400 aktive og naturlige ingredienser

Mádaras hudplejeserie indeholder mere end 400 forskellige, kraftfulde ingredienser. Birkesaft er en af nøgleingredienserne og indgår som bindemiddel i flere af Mádaras hudplejeprodukter. Saften tappes fra birketræer i arktiske regioner om foråret, og den indeholder en masse næringsstoffer som: 

  • Stimulerer væksten af hudceller
  • Beskytter mod tidlig ældning
  • Reducerer skader fra sollys, kemikalier og forurening

Hos Mádara har man foruden birkesaft indsamlet en række planter, der har et højt indhold af antioxidanter. Gul snerre, løvefod, rødkløver, humle, agerpadderok og havtorn er bare nogle af de planter, der er på Mádaras lange liste over effektive ingredienser. Disse er nemlig ekstra flittige til at hjælpe dine hudceller til at regenerere og danne kollagen. 


Hudvenlig serie til alle hudtyper

Mádaras fokus på naturlige og skånsomme ingredienser betyder, at serien kan bruges af alle hudtyper. Huden efterlades blød og gennemfugtet, mens rynker og fine linjer mindskes. Hudplejeserien består af økologisk certificerede cremer til ansigt og krop. Sortimentet tæller blandt andet ansigtscremer, serum, masker, deodoranter og håndcremer. Mádara Organic Skincare har derfor alt, hvad du skal bruge til din daglige hudpleje. I vores udvalg på Med24 har du for eksempel mulighed for at prøve:

Mádara Age Defence Day Cream
Dagcremen har en mild duft og en let konsistens, der absorberes hurtigt i huden og efterlader den fugtet og blød. Cremen beskytter huden mod frie radikaler, mindsker rynker og fine linjer samt stimulerer produktionen af kollagen.

Mádara Cellular Repair Serum
Dette serum sætter for alvor skub i cellefornyelsen. Produktet er sammensat af urter med en høj koncentration af antioxidanter og birkesaft, der virker udglattende og opstrammende på huden.

Mádara Moisturising Lotion
Denne skønne bodylotion er så mild, at den egner sig til alle hudtyper. Den giver huden et boost af fugt samt plejer og beroliger med aktive ingredienser som kamille, morgenfrue og vejbred. Din hud vil føles silkeblød, smidig og glat.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.