Mario Badescu

Mario Badescu er håndlavede produkter der passer til de individuelle hudtyper og behov. Læs mere om Mario Badescu lige her!

14 Produkt(er)

Bag om Mario Badescu

Mario Badescu er enkle, skånsomme og effektive hudplejeprodukter, der blev grundlagt af den rumænske mand Mario Badescu. Mario Badescu forstod sig på hudens unikke karakter og troede stærkt på vigtigheden af hudanalyse og bevidstheden om klienternes hudtype. Mario Badescu flyttede fra Wien til New York i 1966 og i dag er Mario Badescu´s produkter en af New Yorks bedst bevarede hemmeligheder, som har hjulpet mænd og kvinder i alle aldre med uren hud, akne-lignende tilstande og rødme. I dag er Mario Badescu udvidet til en 24-værelses signatursalon og har over 200 produkter, der er tilgængelige rundt om i verden.

Mario Badescu Skin Care

Mario Badescu`s håndlavede produkter passer til de individuelle hudtyper og behov. Mario Badescu`s kundekreds omfatter modeller og skuespillere, men også almindelige mænd og kvinder, der forstår vigtigheden af god hudpleje. Mario Badescu´s ansigtsbehandlinger og formler indeholder en blanding af økologiske frugter og grøntsager til at fodre, nære og revitalisere din hud.

Mario Badescu Drying Lotion

Mario Badescu drying lotion er en prisvindende on-the-spot-løsning, som har nået meget omtale af skønhedsredaktører, da den hjælper med at tørre overfladepletter op natten over. Denne hurtigvirkende, effektive pletbehandling er specielt formuleret med salicsyre, svovl og zinkoxid, som hjælper med at trække urenheder fra huden og behandle irriterende problemer, mens du sover. Mario Badescu drying lotion påføres med en vatpind, som duppes ned i bunden af flasken til den lyserøde væske og påføres direkte på urenheden. Mario Badescu drying lotion er kun til brug om natten og der må ikke påføres natcreme ovenpå den behandlet urenhed.

Mario Badescu Cleansing Oil

Mario Badescu Cleansing Oil er en let renseolie, som fjerner vandfast makeup og urenheder, mens den nænsomt renser huden. Mario Badescu Cleansing Oil er beriget med fugtgivende ingredienser, såsom plejende risklidolie, genopbyggende kæmpenatlysolie, beroligende lavendelolie og jojobaolie. Mario Badescu Cleansing Oil fjerner makeup uden at udtørre huden eller tilstoppe porerne, så din hud efterlades blød og glat. Hvis du ønsker at bruge renseolien som makeupfjerner, kan du komme 1-2 pump på en vatrondel og rense ansigtet indtil alt makeup er væk. Hvis renseolien skal bruges som renseprodukt, kom 1-2 pump direkte i hænderne og masser på tør hud for derefter at skylle grundigt af. 

Mario Badescu Vitamin C serum

Mario Badescu Vitamin C serum er et let og antioxidantberiget serum, som både er lavet til fedtet og tør hud. Mario Badescu Vitamin C serum indeholder C-vitamin, som hjælper med at genteksturisere huden og reducere synlige tegn på ældning. Vær dog opmærksom på at serummet ikke anbefales til hud med acne i udbrud eller sensitiv hud.


Hos Med24.dk finder du altid gode priser og tilbud på Mario Badescu produkter. Vi stræber efter hurtig levering, så du nemt og enkelt kan nyde godt af dine nye effektive hudplejeprodukter.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.