Mellisa


Melissa hudpleje er et dansk mærke, der fremmer naturlig skønhed gennem økologiske og miljøvenlige produkter. Læs mere om Mellisa her!

38 Produkt(er)

Mellisa økologisk hudpleje - Banebrydende, rene og avancerede hudplejeprodukter

Mellisa er en dansk virksomhed, der producerer eksklusive og førende hudplejeprodukter, der er baseret på nøje udvalgte økologiske, naturlige og plantebaserede råvarer. Alle produkter er yderst effektive, og er med til at aktivere og afhjælpe din hud, således den kan regenerere sig selv og komme i balance.

Mellisas økologiske hudpleje er udviklet med en kærlig hånd, banebrydende teknologi og et princip om at sætte dig og miljøet først. Derfor er indholdet i alle cremer, geler m.m. udelukkende baseret på skånsomme, men aktive ingredienser med dokumenteret effekt, og de er fri for bl.a. kemikalier samt hormonforstyrrende stoffer. Brandet har siden dets oprindelse været anerkendt blandt mange, og har gennem årene været en storfavorit.

Sundhedspleje med god samvittighed

Mellisa økologisk hudpleje er bygget op omkring en human og kærlig filosofi, der lyder på, at alle skal have let adgang til en fænomenal, naturlig og økologisk hudpleje til en rimelig pris. Når du benytter dig af Mellisas produkter er du derfor garanteret at alt fra den shampoo til olie og serum, du køber, både er skånsomme overfor dig og miljøet - desuden er de ikke testet på dyr. Herudover er brandet bygget op omkring bevidstheden om socialt ansvar, og de støtter derfor aktivt grønne legepladser til børn, økologisk jordbrug og Forsøgsdyrenes Værn. Ved at støtte brandet er du derpå med til at forbedre muligheden for en bæredygtig natur, hvor menneskers aftryk bliver mindsket mest muligt - alt emballagen, de benytter, er derfor også genanvendelig. 

Rene og naturlige hudplejeprodukter

Nutidens teknologi har gjort det muligt at benytte avancerede hudplejeindgredienser af naturlig oprindelse, og således har Mellisa ud fra natur, økologi og videnskab om hudpleje kunne fremstille nogle af de mest effektive og virksomme cremer, bodylotion samt olier, der er fri for alle unødvendige, skadelige og allergifremkaldende stoffer. Altså tilbyder Mellisa økologisk hudpleje udelukkende, alt du behøver og intet mere.

Mellisa økologisk hudpleje indeholder således INGEN:

  • Parabener
  • Syntetiske farvestoffer
  • Syntetisk parfume
  • Kemikalier
  • Petrokemiske olier (såsom paraffin og silikoneolie)
  • Hormonforstyrrende stoffer
  • Af de 26 allergifremkaldende duftstoffer

Kæmpe sortiment af effektive hudplejeprodukter

I Mellisas sortiment finder du bl.a. produkter til almindelig hud- og kropspleje, babyprodukter, hårplejeprodukter, antirynke creme, opstrammende cremer og geler samt hudplejeprodukter, der er yderst effektive mod problemhud såsom tør hud, eksem, psoriasis og helvedesild.

På baggrund af brandets enorme fokus på forskning, innovation og videnskabelig dokumentation for deres ingrediensers effekt, kan Mellisa garantere at de enkelte hudplejeprodukter er fremstillet i allerhøjeste kvalitet, med den mest optimale virkning samt at de meget nøjagtigt er tilpasset den enkelte hudtype, så ingen går forgæves.

I Mellisas sortiment finder du bl.a. produkter til almindelig hud- og kropspleje, babyprodukter, hårplejeprodukter, antirynke creme, opstrammende cremer og geler samt hudplejeprodukter, der er yderst effektive mod problemhud såsom tør hud, eksem, psoriasis og helvedesild.

På baggrund af brandets enorme fokus på forskning, innovation og videnskabelig dokumentation for deres ingrediensers effekt, kan Mellisa garantere at de enkelte hudplejeprodukter er fremstillet i allerhøjeste kvalitet, med den mest optimale virkning samt at de meget nøjagtigt er tilpasset den enkelte hudtype, så ingen går forgæves.

Kundernes favoritter

Blandt kundernes favoritter af Mellisa Økologisk hudpleje finder du: 

Mellisa AHA-fugtkomplex Creme, der er anvendelig for enhver sjæl og hudtype. Cremen bidrager bl.a. til at fugte huden - samt styrkes huden i at bibeholde fugten, den opløser/fjerner døde hudceller, og derudover påvirker den hudens basale evne til vækst samt fornyelse af celler.

Mellisa Øjengele, der har en øjeblikkelig opstrammende virkning. Gelen giver smukke øjenomgivelser ved bl.a. at formindske poser og mørke rander under øjnene, ved at stramme, udglatte og blødgøre huden.

Mellisa Multivitamin Creme, som er testvinder blandt 24-timers fugtighedsplejer til både nat og dag. Cremen indeholder bl.a. en høj procent af multivitaminer, der fungerer som stærke antioxidanter, som modvirker rynkedannelse. Generelt er cremen med til at opstramme, udglatte og vitaliserer den modne hud, der er på vej mod ældningsproces.

Mellisa Dagcreme til normal og sensitiv hud. Cremen har et stort fugtindhold og et højt indhold af aktive næringsstoffer, der passer til stort set enhver hudtype - dog er den særdeles effektiv for dem, som har tendens til røde, tørre pletter samt blodsprængninger. Den virker hertil beroligende, helende og opstrammende, samt sikrer den hudens fugtbalance og er forbedrer dens elasticitet.

Hele Mellisas sortiment af serum, shampoo m.m. er netop fænomenalt, fordi det udelukkende er baseret på naturlige og økologiske råvarer, der skaber en lang række positive forudsætninger for din hud og ingen negative. De sunde og stærke ingredienser genopbygger og bevarer bl.a. hudens optimale smidighed og skønhed, samt styrker og plejer de din hud. 

Huden er egentlig selv i stand til at pleje og regenerere sig selv, og ud fra denne viden har de skabt en nærende sammensætning, der sikrer den rette impuls, så den trætte eller udfordrede hud er i stand til at genopbygge sig selv. Det eksklusive og virkningsfulde er herfor blevet forbundet i en dobbelt symbiose, hvori den virksomme pleje bliver sikret. Aktiveringen og understøttelsen af hudens eget arbejde forekommer ved, at cremerne er med til at normalisere sig på huden og ved egen kraft.

Køb trygt og nemt Mellisa hudpleje hos Med24.dk

Her hos Med24.dk finder du vores store sortiment af Mellisas eksklusive og virkningsfulde hudplejeprodukter. Vi har udvalgt alle vores produkter nøje, for netop at kunne tilbyde dig skånsom og mild hudpleje af allerhøjeste kvalitet og med den mest optimale virkning. Produkterne fås som altid til en billig pris, og i Mellisas økologiske hudpleje findes der plejende cremer, olier, shampoo og serum til enhver sjæl og behov. 

Vi tilbyder desuden muligheden for at opnå gratis fragt samt dag til dag levering, så produktet kan nå frem til dig så hurtig som muligt. Så søger du hudplejeprodukter af et brand, der har banebrydende bevidsthed om det rette for dig og miljøet, så går du aldrig galt i byen med Mellisas økologiske hudpleje! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.