Meraki

Livet består af øjeblikke, og du kan hurtigt have en travl hver dag med masser af planer, og ting du skal nå. Men det er vigtigt at huske sig selv i alt travlheden. Derfor laver Meraki hudpleje og wellness, som kan give dig forkælelse i en travl hverdag. Læs mere om Meraki her

169 Produkt(er)

Meraki – Luksus til din hverdag

Danske Meraki byder dig velkommen til et unikt univers af velvære og wellness – Designet og udviklet med stor inspiration fra skandinavisk æstetik og designkunst samt kærlighed til naturens rene og virksomme ingredienser, som forkæler både krop og sanser. Hos Meraki finder du luksuriøse serier, som opfylder alle dine behov, når det kommer til din daglige hudplejerutine.


Særligt populære hos Meraki

Hvis du har hørt om Meraki, så har du helt sikkert også hørt om deres håndsæber og duftpinde. Disse to produktserier er nemlig særligt populære, når det kommer til Meraki, og dette er med god forståelse. 

Meraki håndsæbe

Vi vasker hænder flere gange i løbet af en dag, og det kan virke udtørrende. Derfor er det en god ide at vælge en håndsæbe, som er blid og fugtgivende mod dine hænder. Meraki håndsæber er bygget på milde ingredienser, som renser og plejer din hud. Meraki håndsæber kan bruges flere gange om dagen uden at virke udtørrende på dine hænder. 

Meraki duftpinde

Med Meraki duftpinde kan du selv skabe en særlig stemning i dit hjem. Der bliver lavet flere forskellige behagelige dufte alt efter, hvilken slags du er til.  

Hvilket rum du gerne vil have dine Meraki duftpinde til at fylde, med deres rolige og behagelige dufte, er helt op til dig. Du kan også sagtens have én slags duftpinde på badeværelset og en anden i stuen. Meraki duftpinde skaber nemlig forskellige stemninger. 

Prøv en af de forskellige Meraki-serier

Meraki har forskellige serier, som hver især tager sig godt af dig, og giver dig følelsen af wellness og velvære. 

Meraki MINI

Mini-serien fra Meraki består af en række milde bade- og plejeprodukter designet specielt til børn. Alle produkter i serien er fremstillet med omtanke for miljøet, baseret på naturlige ingredienser, fri for parfume og anden uønsket kemi samt deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Meraki PURE

Pure fra Meraki er en produktserie fremstillet med særlig omtanke for både menneske og miljø. Baseret på milde, rene og hudvenlige ingredienser sikres du optimal ansigts-, hår- og kropspleje fri for parfume, farvestoffer og anden uønsket kemi. Produkterne i Pure-serien er økologisk certificeret jf. COSMOS-standarden og bærer desuden det nordiske miljømærke, Svanemærket.

Meraki SUN

Merakis Sun-serie dækker over en lille, men yderst effektiv solplejeserie designet til både voksne og børn. Her finder du solcremer både uden og med mild parfume, så der er noget til ethvert behov. Meraki solcreme beskytter både mod UVA- og UVB-stråler, så du er godt dækket ind. 


Køb plejeprodukter fra Meraki hos Med24.dk

Hos Med24 fører vi et bredt sortiment af produkter fra Meraki - herunder de tre underserier, Mini, Pure og Sun. Vi har skarpe priser og løbende tilbud, så du kan få dit favorit Meraki-hudpleje til en god pris. Derudover stræber vi efter hurtig levering, og du kan altid opnå fri fragt! Køb hos os i dag - billigt, hurtigt og nemt. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.