Microlife

Se hele udvalget af Microlifes populære blodtryksapparter, termometre samt tilbehør her. Microlife er verdensførende indenfor blodtryksmålere, der alle er i høj kvalitet, fuldautomatiske og brugervenlige. Flere af Microlifes populære produkter er desuden anbefalet af Hjerteforeningen i Danmark.  

Microlife | Klinisk testede blodtryksmålere | Sådan måler du dit blodtryk | 5 års garanti | Professionel vejledning 

14 Produkt(er)

Hvad er Microlife?

Virksomheden Microlife blev grundlagt i 1981 i Taiwan. De lancerede deres første produkt, et digitalt termometer, i 1985 og har siden da udvidet linjen af sikre og gode produkter. Deres første blodtryksmåler kom på markedet i 1995, og udvalget af blodtryksapparater er kun blevet større over årene. Microlife kan i dag købes over det meste af verden, og de har vundet talrige priser for deres varer.

I 2009 skabte de deres første blodtryksmåler, som også kunne opdage arterieflimmer. Aterieflimmer kan medføre blodpropper og andre komplikationer, det er derfor vigtigt at opdage dette i tide.  I dag er Microlife en af verdens førende producenter inden for blodtryksmåler, og du er sikret et blodtryksapparat i høj kvalitet, hvis du køber et af Microlifes produkter. 


Klinisk testede og validerede blodtryksmålere

Alle Microlifes blodtryksapparater er elektriske og fuldautomatiske, hvilket gør dem langt mere præcise, end hvis du benytter en manuel blodtryksmåler derhjemme. Alle er desuden klinisk testet og valideret, hvilket er din sikkerhed for, at du køber en af de bedste blodtryksmålere. Hos Med24 finder du bl.a. Microlifes tredje generations blodtryksmålere, som er de nye og opdaterede udgaver af deres tidligere modeller. 

Du kan bl.a. købe blodtryksmålere med MAM funktion, hvilket betyder, at du med et enkelt tryk får maskinen til automatisk at tage tre målininger efter hinanden, og give et samlet resultat af de tre - præcis sådan som specialister anbefaler det. Læs mere om vores to mest populære Microlife produkter nedenfor. 

Microlife BP A2 basic

Denne blodtryksmåler er den mindste i den tredje generation af blodtryksmålere fra Microlife. Listen over funktioner og fordele er lang, men en af de vigtigste er den nyeste Gentle+ teknologi. Gentle+ sikrer dig en nøjagtig og behagelig måling af dit blodtryk, samtidig med optimal hastighed og trykstyring. Desuden er BP A2-modellen udstyret med den klinisk testede PAD-teknologi, der reagerer, hvis din puls er uregelmæssig.

Microlife BP A6 PC

Den lidt større tredje generations blodtryksmåler er en ny version af bestselleren Microlife BP 100 Plus. Denne blodtryksmåler kan gemme data for 2 unikke brugere, og I kan endda gå tilbage og se den enkeltes historik. BP A6 PC-modellen anvender samme Gentle+ som basisudgaven, men har derudover også den smarte MAM funktion.

Særligt for denne blodtryksmåler er den nye AFIB-teknologi, der kan opdage atrieflimmer hos dig. Du kan også tilslutte blodtryksmåleren til din computer, og overføre alle målinger. Hvis du skal medbringe en rapport om udviklingen af dit blodtryk til din læge, er denne måler perfekt for dig! Modellen kommer desuden med Bluetooth, så målingerne overføres til appen Microlife Connected Health på din telefon.

Guide til blodtryksmåling

Hvis du skal måle dit eget blodtryk derhjemme, er det vigtigt, at du gør det rigtigt for at få en præcis og korrekt måling. Du kan læse vores guide til at måle blodtryk her, og få vejledning til hvordan du trin-for-trin måler dit blodtryk korrekt derhjemme.  

Manchetter

Når du måler dit blodtryk, er det vigtigt at blodtryksmåleren og det tilhørende udstyr er placeret og justeret korrekt. Manchetten, du skal slå om din arm, må derfor ikke være for stor eller lille. Køber du en Microlife blodtryksmåler medfølger manchetter i en universal størrelse som de fleste passer, medium/large (22-42 cm). Passer denne ikke, kan du finde manchetter i flere størrelser her, så du er sikret en korrekt måling. 


5 års garanti

Når du køber Microlifes produkter hos Med24.dk, er du sikret produkter fra danske distributører. Der medfølger desuden en dansk brugsvejledning og du er sikret 5 års dansk garanti på din blodtryksmåler. 


Professionel vejledning

Du kan læse alt om både forhøjet og for lavt blodtryk i vores artikelunivers, som også rummer viden om forhøjet blodtryk hos gravide samt 10 gode råd mod højt blodtryk. Desuden sidder vores uddannede farmakonom Anita klar til at hjælpe dig med at købe den perfekte blodtryksmåler og til at besvare alle yderligere spørgsmål du måtte have. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.