MineTan

MineTan
20 Produkt(er)

MineTan Body Skin - giver dig redskaberne til den perfekte tan hjemmefra

MineTan er et australsk brand, som lynhurtigt har stormet frem i verden med deres fantastiske selvbrunerprodukter, som giver dig "Australias Iconic Beach Bronze" og meget mere! Brandet bestræber sig på at skabe produkter egnet til absolut alle hudtyper-, toner og formål, så du kan finde det perfekte produkt til din hud. Slut med at bruge selvbruner i orange toner, der slet ikke passer til din naturlige kulør - få professionelle resultater hjemmefra! 

MineTan er konstant i udvikling og er altid i kontakt med kunder og professionelle verden over, således at de opfylder forbrugernes efterspørgselser med innovative formularer og enestående world 1st. produkter. 

Hvorfor vælge MineTan?

MineTan har udviklet alle former for selvbrunere, så det ikke er dig, der tilpasser dig produktet, men produktet, som tilpasser sig dig! 

Hvad der især kendetegner brandet er deres store udvalg af Express-tan produkter, som giver dig en gylden og smuk solbrun hud på blot 1 time, men som sagtens kan blive siddende længere, hvis du ønsker et endnu mere intenst resultat. Jo længere produktet bliver på, jo dybere et resultat opnår du. De effektive formularer trænger hurtigt ned i huden og aktiveres med det samme, for lynhurtigt at give dig en jævn og glat tan! 

Med de innovative selvbrunere til både ansigt og krop i form af skum, olier, lotions og sprays, er du godt klædt på til helt selv at opnå fejlfri resultater, med en farve som passer præcis til din hudtype og hudtone. De fleste af produkterne virker med det samme på huden, og skylles først af, når du er tilfreds med resultatet:

              - Skyl af efter 1 time: Du opnår en mere naturlig og let solbrændt kulør 
              - Skyl af efter 2 timer: Du får en mørkere farve og en dybere bronze 
              - Skyl af efter 3 timer: Du får en mørk og glødende hud for en ekstra mørk tan! 

Farven holder mellem 5-15 dage selvom den er hurtig at påføre - derfor er MineTan det perfekte produkt til dig, som ønsker en langvarig lækker kulør uden alt besværret og til en overkommelig pris.

Naturlig farve uden skadelige ingredienser

MineTan bruger udelukkende 100% naturlige DHA-farveaktiver udledt af sukkerrør i deres produkter, så du ikke kommer unødvendige syntetiske stoffer på din hud. Ligeledes er de bronzere og andre farvestoffer, der ellers er tilsat produkterne, også naturligt udledt. Ved at anvende naturlige ingredienser bliver du fri for pletter, striber, streger, orange toner samt syntetisk lugt, selvom du bruger selvbruner ofte. 

Farveaktiverne er i alle produkterne kombineret med udvalgte sammensætninger af nærende naturlige olier, planteekstrakter og andet godt, som er proppet med antioxidanter og vitaminer, der hjælper med at gøre din hud smuk indeni såvel som udenpå, og hjælper farven med at trænge dybere ned i huden. 

MineTan ønsker kun det absolut bedst for deres kunder, og derfor har hele sortimentet følgende fordele: 

  • Ingen animalske produkter, så alt er Vegan Friendly
  • PETA certificeret Cruelty Free - ikke testet på dyr
  • Fremstillet med naturlige farveaktiver, frugtfarve og organisk alkohol
  • Ingen parabener
  • Egnet til alle tænkelige hudtyper- og toner

Et produkt til hvert et formål!

I MineTans sortiment finder du produkter, der opfylder alle dine behov og krav til din selvbruner! Udforsk for eksempel følgende serier:

Colorbase: 
En serie af selvbruner-skum, tilpasset forskellige hudfarver. Produkterne fås til kolde neutrale, mere gyldne, lyse, oliven og ekstra mørke hudtoner, fordi det er vigtigt, at du ikke mismatcher farven på din selvbruner! De farvetilpassede produkter indeholder neutraliserende bronzere, som modvirker de toner, der ikke komplementerer din naturlige hudfarve. 

Workout Ready: 
Specielt formuleret til den aktive kvinde, der elsker at bevæge sig og træne men ikke vil gå på kompromis med sin tan! Produkternes farveaktiver bliver siddende på huden på trods af, at du sveder, så du undgår løbende streger og pletter i din kulør. Et af produkterne virker tilmed opstrammende og tonende, så dit hårde arbejde fremhæves endnu mere, når du viser din lækre krop frem. 

Luxe Oil: 
En selvbrunerserie med forskellige produkttyper, alle tilsat nærende olier, som giver dig en ekstra blød, velnæret og smuk hud samt en lækker farve, så du får en luksuriøs udstråling. Find det produkt, der passer til din drømmetan og opnå den på kun få timer! 

The Bronze Collection: 
En serie af effektivt selvbruner-skum til både ansigt og krop, som giver dig den naturlige solkyssede hud, du altid gerne ville have! Du bestemmer selv, hvordan du ønsker farven skal se ud som det færdige resultat. Produkterne er fremstillet med 3 farveaktiver - herunder bronzere - som giver ekstra glød til din sommerlige farve. Fås i 3 farvevarianter. 

Prøv også resten af udvalget, som blandt andet indebærer gradvist opbyggende Tam Face Mists, Tan-Primers, Tan Boosters og meget andet, der medvirker til, at du kan opnå den ultimativt perfekte tan! Altid billige priser og hurtig levering hos Med24!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.