Mivitotal

Mivitotal er en serie af nøje udvalgte mineraler og vitaminer, som er nøje tilpasset de varierende behov, vi oplever igennem livet.
Læs mere om Mivitotal her:

2 Produkt(er)

Mivitotal - mineraler og vitaminer - til alle - hverdag

Sortimentet henvender sig bredt til kvinder og mænd, børn og teenagere samt seniorer - og dermed hele familien. Med andre ord: Her er produkter til alle!

Sortimentet omfatter en flydende variant (multivitaminer og mineraler) samt et bredt udvalg af tabletter.

De nye Mivitotal-tabletter omfatter multivitaminer, kombinationer af vitaminer og mineraler til specifikke behov samt livsstilsprodukter. Alle tabletter er i en form og størrelse, der gør dem lette at indtage, og de leveres i en farverig og appellerende emballage, fremstillet af plantebaseret plast. Miviotal tilbyder dermed et alsidigt og nøje sammensat sortiment, som kombinerer vitaminer og mineraler i høj kvalitet. Mivitotal gør det simpelt at få mere sundhed ind i hverdagen.

Kosttilskud siden 1992

Mivitotal har været på det svenske marked siden 1992, da grundlæggerne Per Rabe og Göran Asp sammen med Dr. Donsbach fra USA begyndte at lancere kosttilskud til helsekostbutikker rundt om i Sverige. I løbet af 1990'erne udvidede virksomheden og begyndte også at sælge til nabolandene.

I 1995 blev Mivitotal lanceret i helsekostbutikker i Danmark i en flydende variant og siden 2010 har den flydende Mivitotal været at finde på apoteker og i Matas.

I dag er Mivitotal et af de største mærker inden for multivitaminer og mineraler og er repræsenteret overalt på det nordiske marked. Mivitotal er et brand, der tilhører Midsona Danmark, som er en del af Midsona Group. Midsona ejer en række virksomheder inden for sundhed og velvære i Norden og resten af Europa.

Plantebaseret plast

Mivitotals udvalg af tabletter og flydende kosttilskud er fremstillet i Sverige og leveres i bæredygtigt fremstillede bøtter fremstillet af plantebaseret plast (affaldsstoffer fra sukkerrørsproduktion). Bøtterne er desuden fremstillet i Sverige med grøn energi fra vandkraft. Klimaaftrykket er derfor lavere for disse bøtter end for tilsvarende bøtter lavet af konventionel plastik.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.