Multi Gyn - behandler og forebygger vaginalt ubehag

De fleste kvinder vil på et tidspunkt i deres liv opleve vaginalt ubehag. Bare rolig – det helt normalt. Multi-Gyn behandler tørre slimhinder eller infektioner som f.eks. bakteriel vaginose og svamp i skeden. Produkterne reducerer ubehag som kløe og svie, fiskelugt, irritation og tørhed i skeden. De vil give dig en direkte lindring af ubehaget og behandle infektionen.

8 Produkt(er)

Intimpleje fra Multi-Gyn

Mange kvinder stifter bekendtskab med bakteriel vaginose og skedesvamp på et eller andet tidspunkt i livet - måske endda flere gange, for problemerne kan have tendens til at vende tilbage. Fælles for begge lidelser er, at der - ud over gener som kløe, irritation, hævelser, svie og smerte - kan være en tendens til øget udflåd, men af meget forskellig karakter. Heldigvis kan du med intimpleje fra Multi-Gyn behandle og forebygge vaginalt ubehag. Multi-Gyn produkter indeholder primært naturlige ingredienser, herunder det plantebaserede 2QR-kompleks, der neutraliserer skadelige bakterier og genopretter den naturlige balance i din vaginale flora. Multi-Gyn vil få dig til at føle dig fantastisk igen!

2QR-komplex

Multi-Gyn serien bygger på det patenterede 2QR-komplex, et molekyle der hjælper med at neutralisere uønskede bakterier. Det er baseret på et naturligt, patenteret udtræk af aloe vera. Ved at benytte naturlige mekanismer, som kroppen kender i forvejen, forhindrer det bakterier og svampe i at finde vej ind i cellerne, så de kan formere sig. Samtidig sørger 2QR-complex for hurtigt at genskabe en naturlig, sund og modstandsdygtig bakterieflora i vagina, hvilket giver den bedste forsikring mod nye, eller tilbagevendende, problemer.  

2QR-complex blev opdaget af hollandske forskere for nogle år siden. Det er meget veldokumenteret, påvirker ikke resten af kroppen og er uden kendte bivirkninger. Det kan sagtens bruges parallelt med andre lægemidler - fx i kombination med eller efter en antibiotikakur for hurtigt at genoprette en sund bakterieflora i vagina.


Find det rette intim-produkt til dig

Hos Multi-Gyn finder du et udvalg af forskellig intim-pleje, der er udviklet specielt til at forebygge og behandle bakteriel vaginose, skedsvamp og vaginal tørhed. Vi vil nedenfor præsentere dig for produkterne, så du nemt kan finde den helt rette intim-pleje til dig og dine behov.

Multi-Gyn ActiGel - God til bakteriel vaginose

Typisk for bakteriel vaginose(BV) er et hvidt eller gråligt udflåd, som har en karakteristisk og ubehagelig, fiskeagtig lugt, der ofte opleves værre efter samleje. Det hænger sammen med, at BV påvirker pH-værdien i vagina. Den er normalt let sur (omkring 3,8-4,5), men bliver ved BV mere basisk.

Omkring 1/3 af alle kvinder i den kønsmodne alder vil en eller flere gange få bakteriel vaginose. Det er en generende tilstand, som kan påvirke dit velvære, men i nogle tilfælde kan den også udvikle sig til noget mere alvorligt. Derfor skal den altid behandles - typisk med antibiotika. Af de ramte kvinder oplever ca. 1/3 desværre, at generne vender tilbage efter endt behandling. Det skyldes, at antibiotika desværre ikke kun slår de skadelige bakterier ihjel - de gavnlige ryger med i købet, og det efterlader den naturlige bakterieflora i vagina i en svækket tilstand.

Det kan det være slut med nu, for Multi-Gyn ActiGel er et unikt og attraktivt alternativ - eller supplement - til antibiotika, som både kan løse problemerne her og nu (især hvis du sætter hurtigt ind), og kan genskabe den naturlige balance i den vaginale flora, så din krop igen får sin naturlige modstandskraft. Selve produktet ligger i en tube med en medfølgende, tynd applikator, som nemt indføres i vagina. En lille smule er nok - hvad der kan ligge på en fingerspids er alt, hvad der behøves. 

Multi-Gyn FloraPlus - effektiv mod skedesvamp

De fleste kvinder i den kønsmodne alder får en eller flere gange problemer med skedesvamp. En af de almindelige årsager til skedesvamp er et aktivt sexliv, men der kan også ligge helt andre ting bag, som overvægt, ikke-diagnosticeret diabetes, et nedsat immunforsvar - eller at du vasker dig med uegnede produkter. Endelig har mange kvinder problemer med skedesvamp under deres graviditet, fordi denne tid med store hormonforandringer også påvirker balancen i den naturlige flora i vagina, så infektioner nemmere kan få fat. 

Behandling med Multi-Gyn FloraPlus vil hurtigt lindre symptomerne ved at genskabe din naturlige, vaginale flora, så de gavnlige bakterier igen kommer i overtal. Produktet indeholder 5 portionstuber med applikator. Indholdet af en tube indføres i vagina om aftenen ved sengetid 5 dage i træk.  

Multi-Gyn LiquiGel til vaginal tørhed

Vaginal tørhed rammer ikke kun kvinder i overgangsalderen - det er et problem, kvinder i alle aldre kan opleve. Årsagerne kan være mange - hormonforandringer, noget så banalt som brug af tamponer, der udtørrer vaginavæggen. Blandt de typiske gener er kløe, svie, en brændende fornemmelse og smerter ved samleje - især på grund af den gnidningsmodstand mod den tørre væg i vagina, der vil ske under indtrængning.

Behandling af vaginal tørhed sker med Multi-Gyn LiquiGel, der giver holdbare og langsigtede resultater. Det vil med tiden øge eller genskabe smidigheden og fugtigheden i vagina og den vaginale væg, samt fjerne de typiske gener. Tuben med den tilhørende applikator rækker til daglig brug i cirka en uge alt efter, hvor meget der anvendes pr. gang. Du kan også anvende LiquiGel på de ydre intimområder.


Køb Multi-Gyn nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så du ikke skal vente på at komme i gang med din behandling.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.