Nasaleze


Nasalezes produkter indeholder et patenteret cellulosepulver – læs mere om Nasaleze her.

2 Produkt(er)

Revolutionerende pudderspray fra Nasaleze

Leder du efter en effektiv og pålidelig løsning til dine næseproblemer? Med Nasalezes innovative puddersprays tilbyder de en hurtig og effektiv beskyttelse mod allergi og vira, så du kan trække vejret frit og ubesværet.

Nasaleze Allergy Shield – hurtigtvirkende beskyttelse, som begynder at virkel på mindre end to minutter og arbejder med kroppens egen næseforsvarsmekanisme. Puddersprayen skaber en beskyttende gelbarriere i næsen, der skærmer og beskytter. Produkterne er klinisk bevist for at forhindre symptomer i at opstå, såsom nysen, en løbende næse og kløende næse.

Nasaleze Virus Shield – hurtigtvirkende beskyttelse som forebygger og behandler forkølelse og influenzavirus. Puddersprayen danner en gel, som lægger et beskyttende lag i næsen, og dermed forhindrer luftbårne vira at nå den følsomme slimhinde i næsen. Det skaber en fysisk barriere, der giver et ekstra lag af beskyttelse mod bakterier.

Med de revolutionerende produkter fra Nasaleze, kan du trække vejret frit året rundt og være beskyttet mod vira. Deres unikke formel er skabt med den nyeste teknologi og forskning, og tilbyder en effektiv løsning for dem, der kæmper med allergier eller frygter virale infektioner.


Køb de revolutionerende produkter fra Nasaleze direkte hos Med24.dk | Hos Med24.dk tilbyder vi hurtig levering, så du hurtigt kan komme i gang med din nye næsespray.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.