New Nordic

New Nordic er en svensk virksomhed, som udvikler unikke og effektive urtekosttilskud, der hjælper forskellige behov både indenfor skønhed og sundhed. Læs Mere om New Nordic her!

102 Produkt(er)

New Nordic kosttilskud – Vi viser dig vejen

New Nordic blev grundlagt i London tilbage i 1990, og har sidenhen været en innovativ og dynamisk virksomhed, der udvikler kosttilskud, som har fokus på at øge menneskers vitalitet og styrke verden over i håbet om at fremme glæde og velvære.

New Nordic anser naturen som en kæmpe inspirationskilde og et vidunder, der kan tilbyde en bred vifte af muligheder, hvad angår hjælp og vedligeholdelse af styrke samt vitalitet gennem hele livet. Deres viden indenfor og tilgang til urter, planter samt brugen af plantemolekyler til aktivering af kroppens mekanismer, er derfor banebrydende og helt unik.


Kosttilskud baseret på moderne viden og kvalitetsråvarer

New Nordic indsamler råvarer i hele verden. Urterne bliver udvalgt ud fra de verdensdele, hvor de har de bedste vækstbetingelser. De friske urter bliver således nøje udvalgt, hvorefter de tørres og ekstraheres for at bevare de gavnlige plantestoffer, der bidrager til din sundhed.

Processen gør at New Nordic kan garantere dig en høj standardiseret kvalitet. Under fremstillingen og pakningen er alle tabletter desuden under farmaceutisk kontrol på moderne fabrikker i både Sverige og Danmark. Tabletterne sendes først gennem grundige tests og analyser, der lever op til nutidens krav og videnskab, før de gøres klar til forsendelse hele verden over.

”Nonstop forskning” er New Nordics vigtigste princip, i arbejdet på at kunne tilbyde nye og innovative løsninger indenfor kosttilskud, således dit velvære altid kan være i topform. Forskningen er mest af alt baseret på, hvorledes vi ved hjælp af naturens plantemolekyler kan øge funktionaliteten af vores kropsceller, således vi kan holde os unge, sunde og raske.

New Nordic har et sortiment, der dækker over kosttilskud til hår, hud og negle, overgangsalderen, syn, hørelse og bevægeligheden, samt udrensning, fordøjelse og vægtkontrol.

New Nordic – Vitalitet

Hemmeligheden bag alle New Nordic kosttilskud, indenfor denne serie, er tilførslen af særlige næringsstoffer til kroppen, som kan være med til at øge menneskers vitalitet. De fleste vil gerne give deres krop det bedste udgangspunkt for at holde sig sund, og derfor forsker New Nordic i naturens muligheder for hjælp og vedligeholdelse af styrke og vitalitet.

Ingredienserne i New Nordics vitalitetsserie er særligt udvalgt til at bidrage med at aktivere specielle celler i kroppen, såsom øjne- eller hjerneceller. Her fås bl.a. den originale øjentablet Blue Berry Øjenvitamin, som tilfører næringsstoffer til øjet, der bidrager til et normalt syn. Blue Berry øjenvitamin fra New Nordic er hurtigt blevet et dagligt kosttilskud, mange mennesker benytter sig af. Det samme gælder deres ikoniske kosttilskud Active Liver, hvor marietidsel bidrager til at opretholde en normal leverfunktion, og cholin hjælper til vedligeholdelse af et normalt stofskifte. 

New Nordic – Slank og livsstil

Hvis du gerne vil have hjælp til at kickstarte en sund livsstil, kan New Nordic hjælpe dig til dette.

I denne serie finder du bl.a. Fat Burner, der med indholdet af yerba mate støtter vægtkontrol, og cholin bidrager til normal omsætning af fedtstoffer kombineret med sunde kostvaner. 

Vil du gerne have hjælp til en daglig udrensning, kan BioDrain bidrage til dette. Med en kombination af artiskok og marietidsel går BioDrain ind, og støtter leveren og dens udrensende funktion. 

New Nordic – Beauty in & out

Hos New Nordic bliver der gået meget op i at pleje skønhed både inde- og udefra. Derfor har New Nordic udviklet kosttilskud og hudpleje, som ved hjælp af aktive ingredienser når ned i de dybere lag, og arbejder. Brug af kosttilskud og hudpleje er nemlig en fantastisk måde at pleje din hud, hår og negle både indefra og udefra.  

I New Nordics beauty serie finder du bl.a. det prisvindende kosttilskud Hair Volume, som ved hjælp af f.eks. biotin og zink bidrager til vedligeholdelsen af et normalt hår.

Ønsker du mere fokus på din hud, finder du Collagen Filler, som hjælper til at forbedre hudens fasthed og elasticitet, samt mindsker synligheden af fine linjer og rynker. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.